Sibienii, turiştii şi rockerii au avut un weekend pe toate gusturile.  În timp ce Festivalul Artmania a revenit în Piaţa Mare a oraşului paralel, în Piaţa Mică şi pe Corso au evoluat artiştii de la Crispus, Fire Arts şi Amaro cu diferite animaţi şi jonglerii cu foc sau fără foc.

Ultima seară a Artmaniei ar fi trebuit să-i lase pe rockeri cu o frumoasă amintire şi nerăbdători să vină la următoarea ediţie.  S-a întâmplat asta doar parţial. Cei de la Subscribe au cântat şi ei cum au putut, Pain a făcut un concert de zile mari iar ceea ce se aştepta a fi un final memorabil, nu a fost deloc aşa. Nightwish cu noua solistă, Anette Olsen, fostă cântăreaţă pop, nu a putut-o suplini pe soprana Tarja, înlocuită deja de 3 ani. Fanilor Nightwish care au venit special sâmbătă seara la Artmania li se citea dezamăgirea pe faţă.[nggallery id=303]

Celălalt eveniment din centru, prima ediţie a Festivalului Art of Fire a atras sute de sibieni în prima seară, aşa cum se aşteptau organizatorii.

Festinul festivalului este însă duminică seara, când are loc de la ora 20 o parada a focului care se va opri la scena din Piaţa Mică, unde vor fi două spectacole cu efecte pirotehnice şi artificii.[nggallery id=304]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La Nightwish au fost 8000 de oameni si 10 000 in afara gardurilor, a fost cea mai mare editie Artmania de pana acum! Am stat in primul rand si va pot spune ca erau o groaza de oameni care vroiau sa stea mai aproape de scena, cantau cu ei, tipau si ii aplaudau, Nightwish au facut un show incendiar efectele au fost superbe, la fel si membrii formatiei! Anette este la fel de buna ca Tarja! Nightwish au fost incontestabili, au fost chemati de 2 ori inapoi nicio formatie din aceasta editie nu a fost chemata de 2 ori pentru un bis! Cum puteti spune ca li se citea dezamagirea pe fata fanilor cand cel putin primele randuri erau cu mainile pe sus si ragusisera de atata urlete??