Hilton Hotels Corporation a deschis vineri oficial Hotelul Hilton Sibiu. Cunoscut sub numele de Palace Resort & Spa, hotelul a trecut  printre-un program extins de renovare şi reamenajare pentru lansarea sub brandul Hilton. Hotelul este operat prin contract de franciză de către SC Palace Dumbrava SRL, societate a omului de afaceri Nicolae Minea, care a investit 26 de milioane de euro in hotelul devenit Hilton.

[nggallery id=297]

Hotelul oferă 115 camere de lux, dintre care 20 de apartamente, toate dotate cu balcon sau terasă înspre Pădurea Dumbrava. Camerele combină designul clasic al mobilierului cu cele mai recente tehnologii precum internet de mare viteză şi LCD-uri.

Cu trei restaurante full service şi un bar, hotelul oferă o gamă diversificată de opţiuni culinare, de la bucătăria proaspătă românească şi cea rafinată franţuzească, la bucătăria internaţională consacrată. Barul hotelului, decorat în stil englezesc, este o locaţie ideală pentru relaxare şi pentru a savura o selecţie de băuturi revigorante.

“Sibiu este o destinaţie fascinantă – a fost Capitala Culturală Europeană în 2007 – şi este unul dintre cele mai bine conservate centre medievale de pe continent. Poziţionarea sa strategică în inima Transilvaniei îi conferă  statutul de centru turistic şi de afaceri şi considerăm că brandul Hilton se va dovedi a fi de mare succes pe această piaţă.” a spus la deschidere Simon Vincent, Area President Hilton – Europe

SPA-ul regesc

[nggallery id=298]

Având o poziţie privilegiată în proximitatea Pădurii Dumbrava, Hilton Sibiu  deţine un centru spa de 2000 m² ce oferă o evadare binevenită într-o lume a răsfăţului şi relaxării. Prin cele 13 cabine de terapii, centrul spa oferă o gamă completă de terapii de relaxare, energizare, detoxifiere, reîntinerire şi tonifiere. Alte facilităţi spa includ: piscină interioară de 150 mp, Vitality pool, saună umedă, saună finlandeză, aroma saună, duş Vichy, Aquascape, baie Cleopatra, camere de relaxare şi meditaţie şi un centru de fitness dotat cu echipament Precor.

Nicolae Minea, proprietarul Hilton Sibiu s-a declarat încântat de parteneriatul cu unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume. „Bazându-ne pe profesionalismul şi prezenţa globală Hilton, dar şi pe experienţa noastră şi cunoaşterea pieţei locale, suntem convinşi că Hilton Sibiu va continua să fie lider pe plan local.a spus patronul sibian.

Lux şi destindere pentru oamenii cu bani

[nggallery id=299]

Hilton Sibiu este o destinaţie ideală pentru călătorii de afaceri având un business center deschis 24 de ore, 4 săli de conferinţe Hilton şi un salon grand ballroom fiind al zecelea hotel care a intrat anul acesta în familia Hilton din Europa, după hoteluri din Paris, Londra, Palermo, Kosice, Chester, Corby, Dunblane, Reading şi Dalaman. Compania operează în prezent peste 175 hoteluri în Europa, prin şapte branduri diferite. Alte 13 proprietăţi urmează să fie deschise până la finalul anului 2009.

Hilton Hotels & Resorts

Cu peste 500 de hoteluri şi resorturi în 77 de ţări din întreaga lume, Hilton continuă să îşi scrie istoria ca un pionier în industrie, dezvoltând produse, servicii şi atracţii care oferă călătorilor de astăzi mai multe opţiuni şi control asupra şederii lor.  De la Hilton Fitness by Precor™ la portofoliul  world-class Hilton Worldwide Resorts; de la Serenity Collection din camerele hotelului la Hilton Meetings – un produs global în premieră, pentru întâlniri ample sau restrânse, ofertele Hilton sunt create pentru a permite oaspeţilor să fie în cea mai bună formă, indiferent dacă se află într-o călătorie de business sau relaxare.

Hotelurile din familia Hilton aderă la filozofia fondatorului Conrad Hilton: “A fost şi continuă să fie responsabilitatea noastră să umplem pământul cu lumina şi căldura ospitalităţii.” Compania a dat un nume brandului său unic de servicii care a transformat-o în cea mai  cunoscută şi mai apreciată companie hotelieră: be hospitable®. Această filozofie este împărtăşită de către toate brandurile din familia Hilton şi este inspiraţia mesajelor sale de bunătate şi generozitate. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.hiltonfamily.com.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii