Patru fani ai grupării maghiare au ajuns la spital după ce maşina cu care mergeau spre Bucureşti s-a tamponat cu TIR. Accidentul s-a produs pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa. Şoferul este cel mai grav rănit.

Cei patru suporteri maghiari erau într-un Citroen Berlingo şi plecaseră din Budapesta la miezul nopţii de miercuri spre joi, iar după peste şapte ore de condus, şoferul în vârstă de 31 de ani a adormit la volan. Maşina a trecut pe contrasens şi a intrat direct într-un TIR, care circula regulamentar.  În urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit şi a fost transportat de un echipaj SMURD la  Spitalul Clinic Judeţean Sibiu  în stare critică. Alţi doi prieteni ai şoferului, tot de 31 de ani, au traumatisme craniene şi unul dintre ei şi coaste rupte. Al patrulea suporter are şi el mai multe răni deschise şi câteva coaste rupte.


„În cursul acestei zile, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns patru pacienţi, din Ungaria, victimele unui accident rutier. Unul dintre aceştia, în vârstă de 31 de ani, se află în stare critică, în comă, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, fracturi ale osului temporal stâng şi un traumatism toracic. Ceilalţi trei pacienţi prezentau traumatisme craniene, plagi la nivelul scalpului si feţei, escoriaţii şi fracturi costale, starea lor este bună, au ramas însă sub supraveghere medicală a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.


Cei patru se grăbeau să ajungă la Bucureşti ca să-şi susţină în această seară de la ora 20.00, echipa favorită Ujpest Budapesta, în întâlnirea cu Steaua Bucureşti, în preliminariile Europa League.


Ultima oră

Comentariul meu