basescu johannisPrimarul Sibiului spune că municipalitatea va retrimite o invitaţie oficială preşedinteului României pentru a îi decerna titlu de cetăţean de onoare al oraşului.

Edilul şef al urbei de pe Cibin a spus mai în glumă mai în serios că Traian Băsescu va primi în curând o nouă invitaţie oficială pentru a îi decerna acestuia titlul de onoare oferit în anul 2008 acestuia. „Am dispus să se reia discuţiile între protocolul Primăriei şi cel al cabinetului preşedintelui Traian Băsescu pentru a stabili o dată clară în privinţa decernării acestui titlu” a spus Johannis. Traian Băsescu a declarat cu ocazia vizitei de la începutul lunii că aştepată o invitaţie nouă de la Johannis. ‘Vin cu multă plăcere în Sibiu. Imediat ce voi fi invitat de primar într-un mod rezonabil. Adică, ştiu că a decernat acest titlu, trebuia să vin eu, dar am spus că nu în acea zi, după care nu a mai existat nicio invitaţie. Probabil o să aibă amabilitatea să ceară protocolului de la Primărie să se coreleze cu protocolul de la Preşedinţie. Pentru că un astfel de titlu mă onorează’, a spus Traian Băsescu în timpul vizitei de la Gura Râului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. sa stea basescu acolo in jegu ala de bucuresti, de cetateni ca el n-avem nevoie 🙂

  2. De ce nu-i trimite Iohannis, acest titlu, pe mail, sau prin posta Atlassib (ca-i preten cu patronu’) si sa scrie pe pachet „Atentie fragil” ca si imaginea publica a lui Basescu.