_MG_9420
FOTO: Arhiva

În mai puţin de 24 de ore, pe şoselele din judeţ s-au produs cinci accidente soldate cu 16 răniţi dintre care trei sunt în stare gravă.

Tentaţia vitezei pe un drum pustiu

Primul accident al seriei negre a avut loc pe un drum judeţean foarte puţin circulat, DJ 105 D, Agnita – Chirpăr, la 11.00. Un gălăţean de 25 de ani, Marian D., călare pe un moped neînregistrat şi-a luat avânt pe şoseaua liberă şi a avut ghinionul să intre pe contrasens într-o curbă nesemnalizată, în apropiere de Vărd, tocmai când venea o maşină din faţă.

În urma accidentului mopedistul a ajuns la Spital cu răni serioase.

Şoferi cu probleme de prioritate

Următorul accident al zilei a fost în Sibiu la intersecţia străzii Salzburg cu Şos. Alba Iulia, în jurul orelor 13.20. Sibianul Ciprian S., în vârstă de 25 de ani, nu a oprit la intersecţia cu Şoseaua Alba Iulia şi a intrat în intersecţie unde i-a tăiat calea unul alt şofer care circula regulamentar. În urma accidentului câte un pasager din fiecare maşină s-a ales cu răni uşoare.

Un alt accident rutier s-a produs în Sibiu, tot din cauza neacordării de prioritate.

Noaptea, în jurul orelor 00.10, la intersecţia str. Râului – Turnului din municipiul Sibiu,  medieşeanul Victor C. , în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Turnului, spre strada Reconstrucţiei, nu a oprit la stop şi s-a trezit cu un TIR în el.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane, precum şi rănirea uşoară a altor 3 persoane, toate pasagere în autovehicul.

Cinci răniţi dintr-o depăşire

Alt accident a avut loc miercuri, pe drumul spre Orlat,  în jurul orelor 23.40. Dorin L., în vârstă de 20 de ani, din Orlat, a intrat în depăşire în timp ce din sens opus circula un autoturism. Pentru a evita impactul a ieşit în câmp şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, atât conducătorul auto, cât şi cei 4 pasageri aflaţi în autoturism au fost uşor răniţi, fiind tranportaţi la Spital, fără a necesita însă internarea.


Patru suporteri maghiari au ratat meciul echipei favorite

Patru fani ai grupării maghiare au ajuns la spital după ce maşina cu care mergeau spre Bucureşti s-a tamponat cu TIR. Accidentul s-a produs pe Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa. Şoferul este cel mai grav rănit. Cei patru suporteri maghiari erau într-un Citroen Berlingo şi plecaseră din Budapesta la miezul nopţii de miercuri spre joi, iar după peste şapte ore de condus, şoferul în vârstă de 31 de ani a adormit la volan. Amănunte despre accidentul de la Boiţa AICI.

Ultima oră

Comentariul meu