medias fotbalComisia de Disciplină LPF a decis retrogradarea echipei FC Argeş în urma implicării în acte de corupţie. Cornel Penescu, patronul echipei, a fost declarat persoana non-grata în fotbalul românesc. De asemenea, echipa piteşteană a primit şi o amendă de 3 miliarde de lei vechi.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Corin Emil Cindrea a mărturisit că a avut emoţii în privinţa verdictului dat de Comisia de Disciplină. Chiar dacă FC Argeş are 5 zile să facă recurs, Cindrea crede că decizia nu se va mai schimba. „Este o decizie normală şi corectă pentru că faptele petrecute erau prea clare şi dovezile prea evidente ca cei din Comisia de Disciplină să nu ia decizia de retrogradare a Argeşului. Nu ştiu ce contra probe pot să aducă cei de la Fc Argeş. Astfel de fapte trebuie pedepsite ca atare şi nu pot fi tolerate. Sper să fie un semnal de alarmă pentru fotbalul românesc. Ne bucurăm că rămânem în liga 1” a spus Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. era normal sa ramana mediasul in liga1.imi pare rau pt fc arges pentru orasul pitesti(eu am bunicii acolo si e ca si a doua mea casa pitesti)dar ce s-a facut la fc arges nu putea ramane nepedepsit.mediasul merita sa ramana in liga1 chiar daca a fost furata ca in codru de arbitrii