andreea-manteaAndreea Mantea a părăsit emisiunea Din Dragoste” de al Antena 1 în luna mai când producătorii au decis că nu mai este profitabilă. Emisiunea, nu Mantea. Focoasa brunetă n-a rămas pe dinafară pentru că a făcut tot posibilul să nu plece de pe „sticlă”. Cu ceva pile a poposit la televiziunea de stat, direct în locul Taniei Budi.

Click! scrie că Andreea i-a suflat de sub nas Taniei Budi emisiunea “Tombola câştigătorilor”, deşi blonda participase la repetiţii şi avea rochiile pregătite pentru primele şase ediţii ale show-ului. În timp ce multe vedete cu state vechi într-ale televiziunii au rămas pe tuşă, iată că fostul iepuraş Playboy, deşi are doar un an şi jumătate de experienţă, a ajuns, alături de Aurelian Temişan, la cârma unui show săptămânal de divertisment.

Click! a aflat că, de fapt, partenera lui Temişan la emisiunea “Tombola câştigătorilor” trebuia să fie Tania Budi, care a fost dată la o parte cu doar câteva zile înainte de a semna contractul. Ea a fost înlocuită pe ultima sută de metri de Andreea Mantea, “îngerul păzitor” al iepuraşului Playboy  fiind nimeni altul decât “socrul”, controversatul afacerist Petre Paul Ţîrdea, sponsorul emisiunii. Contactată de Click!, Tania a confirmat că ar fi trebuit să prezinte “Tombola câştigătorilor”: “E adevărat că am negociat cu cei de la TVR şi că am făcut repetiţii pentru debututul emisiunii. Mai mult, deja aveam pregătite ţinutele pentru primele şase ediţii. Îmi pare rău că am ratat ocazia de a lucra alături de regiorul Petre Năstase pe care eu îl admir foarte mult”, a declarat Tania Budi, pentru Click!

Ultima oră

Comentariul meu