dsc04185Un șofer fără permis a fost urmărit mai bine de 50 de kilometri de mașinile Poliției Rutiere  după ce a intrat pe sens interzis la Mediaș și nu a oprit la semnalul agentului care l-a văzut.

UPDATE: Cristian Năstac a primit ieri un mandat de arestare pentru 29 de zile după ce a fost prezentat Judecătoriei Sibiu. Tânărul este recidivist, având în cazier o condamnare pentru furt calificat.

Urmărirea a început miercuri seara la 19.30, când Dispeceratul Poliției Județene a fost alarmat că un șofer a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al echipajului de Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş.

Șoferul,  Cristian Năstac, un tânăr în vârstă de  24 ani, din Sibiu, i-a purtat pe polițiști pe urmele lui de la Mediaș până la Sibiu, unde s-a locat în trafic, la intersecţia străzii Gladiolelor cu str. Râului.

Șase echipaje ale  poliţiei rutiere şi de la ordine publică  au participat la această acțiune. Șoferul a  ignorat și semnalele echipajelor de la intrarea în Sibiu și și-a continuat cursa pe str. Calea Şurii Mari, str. Lungă şi apoi pe str. Gladiolelor unde, fiind blocat de autoturismele care aşteptau la semafor, a abandonat autoturismul şi a fugit spre Piaţa Cibin, fiind prins de poliţişti după aproximativ 500 metri.

Pe parcursul cursei nebune, tânărul a avariat trei autovehicule și pe cel pe care îl conducea li care nu era al său, fiind sustras din incinta firmei la care era angajat. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asta era fanul din Medias care voia sa vina la convoiul in memoria lui Michael J. 🙂
    Dar organele l-au oprit la timp.
    Cum s-or fi urmarit ei 50 km pe autostrada Medias – Sibiu nu pot sa-mi dau seama 🙂 cre`ca ori asta avea masina “potenta’ ori politaii au fost prosti soferi 🙂 .. dar iuti de picior .. un pic mai avea pana la Sala Transilvania