Michael_Jackson_-_Another_Part_Of_Me3

Sibienii sunt chemaţi ca în data de 4 iulie să participe la un marş în memoria celui care a fost Michael Jackson.


Pe internet circulă de ieri un mesaj prin care sibienii care au fost şi sunt fani ai regelului muzicii pop, sunt invitaţi să participe la un marş ce va porni în 4 iulie, la ora 11.oo din faţa Sălii Transilvania. Iată întreg mesajul postat pe internet. R.I.P. MICHAEL JACKSON!!! In Sibiu pe data de 4 iulie 2009, de la ora 11.00, din fata Salii Transilvania, va avea loc marsul auto „IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON”! Traseul va fi: plecare Sala Transilvania – Bulevardul Mihai Viteazu – Rahovei – Hipermarket Real Parcare!!! Va rog mult dati acest mesaj mai departe celor din lista messenger, pentru a putea raspandi stirea. Sa-l conducem cu gandul si sufletul pe cel care ne-a fost idol, rege, copilarie sau adolescenta. MICHAEL JACKSON KING OF POP!!!”

Michael Jackson a murit  vineri dimineaţa, 2.40 – ora României, după ce a fost spitalizat la Los Angeles, în urma unui stop cardiac.

Celebru încă de când era copil, Michael Jackson a murit la 50 de ani, după ce a făcut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informează  Los Angeles Times, citat de Reuters și de alte agenții de presă din lume.

Starul pop avea programat un ultim turneu de proportii în Marea Britanie.

Vestea morții lui Michael Jackson a încins internetul. Site-urile Twitter și Facebook și-au dublat respectiv triplat traficul la numai câteva ore de la tristul anunț al rudelor starului.
MICHAEL JACKSON LIVE IN BUCHAREST, BILLIE JEAN

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. hai mhaaaa dati`va acuma toti fani Michael Jackson=))) ce oameni de nimic, jur. Nu stiti ce sa mai faceti sa apareti la tv. De parca la Michael tare i`ar pasa de marsu vostru de 2 lei

  2. R.I.P. MICHAEL JACKSON!!! pe data de 4 iulie 2009 ora 11 in fata Salii Transilvania va avea loc marsul auto „IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON”! traseul va fi: plecare Sala Transilvania-Bvd-ul Mihai Viteazu-Rahovei-Hipermarket Real Parcare!!! va rog mult dati acest mesaj mai departe celor din lista pentru a putea raspandi stirea si sa-l conducem cu gandul si sufletul pe cel care ne-a fost idol,rege,copilarie sau adolescenta.rog cei interesati de mars sa ma contacteze la 0752643965. MICHAEL JACKSON KING OF POP!!!

  3. Dumnezeu sa-l odihneasca! mi-a fost si imi este idol , a fost intreaga mea copilarie, am plans si am facut greva foamei 3 zile la varsta de 4 ani pentru ca parintii mei sa ma duca la concert ( 1992)… insa a plecat. o parte din mine si din alte cateva milioane de oameni s-a dus…
    celor care nu stiu sa nu mai vorbeasca pentru ca nu-i ajung si nici nu-i vor ajunge niciodata nici macar degetului mic de la picior.celor care nu stiu ce inseamna sa suferi de o boala atat de grava (vitiligo) cum a avut el si continua sa-l „scuipe” , (sa ma ierte d-zeu) dar le doresc din suflet sa o aibe.celor care il considera pedofil, sa lase un comentariu si sa spuna ca a donat macar 1% din cat a donat el ptr copiii bolnavi ,orfani sau saraci…
    De ce aruncati cu pietre in el , pe cand tot voi (acum ceva ani) , ati plans si ati lesinat ptr el si muzica lui?
    Sa va ierte d-zeu pe voi, nu pe el . pe el nu are ptr ce!
    MICHAEL JACKSON ALWAYS IN MY HEART! WE LOVE YOU!

  4. la Bucuresti se comemoreaza Michael Jackson, nu se poate intampla asa ceva si la Sibiu?