johannisConsilierii FDGR s-au abţinut să aprobe proiectul de hotărâre prin care se aproba ca sibienii care stau în locuinţe de tip ANL, pot să le cumpere.

Aleşii de la FGDR, 12 la număr, nu au votat pentru dar nici împotriva aprobării proiectului cu numărul 30. Cum numărul de voturi pentru a fost de numai 8, acest proiect a fost respins la şedinţa de joi după amiază a Consiliului Local Sibiu.  Proiectul spunea că 8 blocuri urmau să treacă din administrarea locală în proprietatea privată a statului român, fiind vorba de imobile din Turnişor, Ştrand şi Tilişca. Un alt proiect care nu a primit gir favorabil a fost cel privind vânzarea unor locuinţe aparţinând fondului locativ al municipiului Sibiu, acesta fiind retras de însuşi iniţiatorul lui, primarul Klaus Johannis.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Daca consilierii FDGR nu sunt de acord cu vinzarea locuintelor ANL, stiu cumva ce inseamna plata caldurii, pe timp de iarna in aceste locuinte?Stiu ca furnizarea agentului termic e sub orice critica, iar pretul e peste orice limita a bunului simt?Daca chiriasii nu sunt propietari,nu li se da voie sa-si monteze centrale termice de apartament,asa spune textul de lege.Sunt chirias ANL, am investit multi bani ca sa pot locui in aceasta locuinta…geamurile termopan, teoretic, sufla vintul pe sub ele, ploaia ajungea in casa, igrasia a fost prezenta inca de atribuirea acestor locuinte,usile de la intrare din lemn verde, care cu timpulu,uscindu-se iti permitea sa vezi prin carapaturi casa scarilor si multe altele….de 6 ani de cind au fost date in folosinta,aceste locuinte, o socoteala grosso modo, arata ca pe plata caldurii, cei ce locuiesc aici, au platit sume uriase…se gindesc cumva acesti consilieri ca multi chiriasi vor inapoia aceste locuinte…cine pierde?chiriasul pierde cu siguranta, banii investiti pt. un trai fara curent, frig, igrasie,etc, dar pierd si cei ce le gestioneaza…ce pierd?Pierd increderea multora,dar institutiile statului si cei ce le conduc au lipsit la ora cind s-a predat aceasta notiune…eu, voi preda aceasta locuinta…inca o iarna cu taxe astronomice si totusi sa stau in frig!M-am saturat de raceli care au atras multe alte afectiuni…In opinia multora, ar trebui sa fiu vesnic recunoscatoare pt. darul primit, locuinta ANL.Am fost recunoscatoare…am crezut in multe si-n multi…nu mai cred in multe si-n multi.

  2. “Chiriaşii din ANL-uri nu mai pot cumpăra locuinţele din cauza FDGR-ului” – Wow ce titlu zici ca l-a scris Marius Albin Marinescu pentru ziarul sau de mare succes Justitarul ! =)) Lame !