24062009564240620095622406200956324062009561Pe acelaşi model cu şoferul cu boaşe mari care avea Hummer, un barosan cu Q7 şi-a lăsat luxul pe trotuar. Toţi sibienii care ieşeau miercuri dimineaţă de la Poştă ar fi trebuit să urce în Q7-le care îi aştepta la scară, în capătul trecerii de pietoni.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. sunteti exagerati dupa parerea mea.. cum la mai toate exagerati.. nu cred ca incurca pe nimeni masina aia.. mai erau 3 metri pana la zid si decat s`o lase`n strada mai bine asa. si la trecere avea acces toata lumea.. dar cum n`aveti ce sa publicati va legati de orice cacat.

  2. trebuia sa vina unul dinte locuitori din zina sa ia un cui cum a zis si rocco sau niste vopsea si sai scrie pe masina PARCARE INTERZISA FRA+ERE

  3. ar fi fost misto sa-i scrie cineva pe capota cu un cui, parcarea interzisa…. hahahaha