marina3Piţi-asistenta lui Mihai Morar la emisiunea  „Rai, da’ buni” de la Antena 2 a avut o relaţie pasageră cu Alex Piţurcă şi acum a rupt prietenia cu Alexandra, pe motiv că aceasta stă prin preajma ex-ului ei.

Cancan scrie că Marina nu a părut foarte suparată când s-a desparţit de Alex Piţurcă, permiţându-şi chiar să spună în direct că relaţia lor nu a durat pentru că el nu a vrut-o. Apropiaţi ai celor doi susţin că între Marina Dina şi fiul fostului selecţioner al României nu a fost vorba niciodată de o relaţie în adevaratul sens al cuvantului, ci mai mult o legatură bazată pe sex. Chiar dacă Marina şi-a asumat statutul, ea a fost teribil de afectată atunci când în ecuaţie a intrat cea mai buna prietena a ei. Asistenta lui Morar a aflat ca fostul ei iubit ar fi petrecut o noapte cu Alexandra, o blonda cu care Marina este prietenă de când au apărut amândouă la emisiunea „Te pui cu blondele?”.

Ca să nu ramână mai prejos, dupa ce primise deja o puternică lovitură în amorul propriu, Marina s-a cuplat repede cu un alt fotbalist, Cristi Pulhac de la Dinamo, aflat şi el pe liber dupa desparţirea de modelul Alexandra Enăchescu.

Ultima oră

Comentariul meu