22062009059Când eşti mare şi tare, semnele de circulaţie sunt pentru pitici. O dovedeşte din plin şoferul Hummer-ului din poza trimisă de un cititor. Nu numai că a parcat pe partea pe care nu e voie la doi paşi de semnul care îi spunea asta, strangulând circulaţia, dar e şi la 50 de metri de Postul de Poliţie din Centrul Istoric, de pe strada Avram Iancu.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Ce pretentii sa ai de la un cioban (pardon, om de afaceri sibian). Si ce daca e langa semn de circulatie, ca numai cu bullbarul daca se face spre el, e jos. si ce daca e aproape de postul de Politie, ca doar unul e Hummer de Euroil galben taxi.
    Trebuia sa-l lase inmatriculat pe USA, dar sa-i schimbe numerele in „NA LA OI’ !! Brrrr!!

  2. bai, aveti si voi un hamer in oras si muriti de ciuda ca nu e al vostru. ia recunoasteti cati dintre voi nu v-ati facut poze cu mobilul pe langa el.

  3. me… si daca ar fi politia peste tot… ce? eu am vazut chiar si politisti care vorbeau la mobil in timp ce se deplasau cu autovehiculul din dotare 🙂

  4. nu stiu ce va agitati atat si asa o faceti degeaba…stiti ca nu se atinge nimeni de astia cu masini care au pretul cu vreo 5 de zero, si in euro

  5. l-am vazut pe frana asta saptamana trecuta. si vorbea la telefon in timp ce se deplasa dar ce sa-i faci:politia nu este peste tot.

  6. stai ca asta nu e nimic…de obicei o lasa parcata prin intersectii sau pe treceri de pietoni, iar sclavii astia de la Militie nu au curaj sa se atinga de el…sper sa-i vedem si la asta masina in flacari cat de curand