stadion sibiuPrimarul Johannis nu agrează ideea ca FC Voinţa să joace pe stadionul Municipal în liga a III-a.

Edilul şef al Sibiului, Klaus Johannis a declarat joi în cadrul conferinţei de presă săptămânale că nu are de gând să dea stadionul Municipal celor de la FC Voinţa, grupare nou promovată în liga a III-a, pentru ca această echipă să joace aici din toamnă partidele de pe teren propriu. Johannis a fost chiar sarcastic în explicaţia oferită în acest caz. „Îi felicit pe cei de la Voinţa că au reuşit să promoveze în liga începătorilor. Din câte am cunoştinţă, această echipă are un stadion unde să poată să joace şi deci deocamdată nu iau în calcul acordarea stadionului Municipal pentru această echipă” a explicat primarul Sibiului. Acesta spune că aşteaptă rezultate mai bune pentru ca Voinţa să aspire la acordarea celei mai mari arene de fotbal din oraş, arenă pe care nu mai evoluează nicio echipă de fotbal, de la desfiinţarea echipei Fc Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. avem un primar care nu urmareste decat interesul proriu si nu se gandeste ca un oras ca sibul nu are o echipa de fotbal,suntem de rasul tarii.de ce nu lasa vointa sa joace pe municipal ii este frica ca strica iarba?de-abia avem si noi o echipa in liga 3 si nu suntem in stare sa fim alaturi de ea?cum vrea domn-primar sa facem performanta?
    pe zgura……………………………….vine vorba suntem niste prosti ca il votam

  2. Vointa Sibiu are un teren foarte bun si mai bine ar face daca ar investi bani in stadionul lor decit sa dea chirie care este probabil destul de mare pentru Stadionul Municipal.

  3. Rusine domnule primar.Ne laudam ca am fost capitala culturala, sa stiti ca sportul face parte din aceasta categorie.bine ca are echipa urziceniul si otopeniul …………………

  4. nu va mai plangeti atat ca tot voi il votati pe fraierul asta….omul nu are nici o treaba cu fotbalul si in genarel cu sportul sibian..nici nu-i place sportul cred…asta e..cat timp va fi asta primar nu va exista sport in sibiu…..

  5. mai bine cate un concert decat fotbal. ce nevoie avem noi de fotbal si de sport in general?iohanis ar face casa buna cu abramburica. oricum si el este cam abramburel de felul lui.

  6. mai bine il lasa sa se faca papadii pe el decat sa lasa sa joace o echipa pe el……..rusine K.J.