johannis pe bicicletaMunicipalitatea, a finalizat asfaltarea tronsonului situat între strada Ludoş şi aleea de intrare în Grădina Zoologică precum şi tronsonul dintre aleea de intrare în Grădina Zoologică  şi limita municipiului cu comuna Răşinari, lucrare care prelungeşte pista de biciclete la o lungime totală de peste 4 kilometri.

Pista de biciclete se întinde acum pe traseul strada Şcoala de Înot, pe lângă Stadionul Municipal, pe aleea principală din Parcul Sub Arini, pe sub pod şi până la Aleea Călăreţilor. Strada Aleea Călăreţilor este în prezent în lucru iar la finalizarea lucrărilor va fi continuată pista de biciclete pe o lungime de 980 de metri de metri. Pista a fost amenajată deja dincolo de strada Aleea Călăreţilor: de la strada Ludoş până la aleea de acces către Grădina Zoologică, a fost realizată apoi o bretea la Grădina Zoologică şi o prelungire de la Grădina Zoologică către o alee paralelă cu strada Calea Dumbrăvii, până la limita municipiului cu comuna Răşinari. Pentru amenajarea pistei a fost necesară trasarea unui covor roşu pe trotuar, iar pe tronsonul pistei care străbate parcul a fost nevoie de crearea unei structuri rutiere uşoare. Pista de biciclete care a fost amenajată prin Pădurea Dumbrava urmează fostul traseu al unui vechi drum pentru căruţe, iar în procesul de amenajare a acesteia nu a fost tăiat nici un copac.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Si pt iformarea generala au fost calcati copacii cu tractorul la inceputul aleei calaretilor dar se pare ca marele primar habr nu are despre cum lucreaza marii defrisatori ai singurei paduri a sibiului care a mai ramas si mai prietene ca tot faci pe germanul cu noi ,in germania de taiai un copac faceai puscarie toata viata su toata primaria cu tot asa ca se pare ca te doare in pibbb de padurea noastra .

  2. Ce minciuna gogonata ,in procesul de amenajare nu a fost taiat nici un copac ,sincer imi provocati greata ,au fost calcati copacii cu tractorul inca din 2007 si am vazut cu ochii mei .