img00012img00008Nici nu a fost deschisă bine circulaţia pe strada Nicolae Iorga şi un mârlan s-a şi înfipt la Cedonia. Fotografiile ne-au fost trimise de Iulian însoţite de textul de mai jos.

„In faţă la Cedonia, pe Iorga, dupa cosmetizare

Deşi parcarea din fata magazinului era goală, iar pe partea cealaltă se vede cel puţin un loc de parcare, mârlanul s-a gândit să parcheze fix în mijlocul staţiei de autobuz. De menţionat şi faptul că pentru a ajunge acolo a trebuit să intre pe contrasens, în zona fiind linie dubla continuă. Dupa câteva minute,  i s-a alaturat un amic, dar n-am mai reuşit să-l „trag in poza”. Imi cer scuze de calitatea pozelor, au fost făcute cu telefonul mobil. Să se vada numărul bine, va rog :)”
Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. bubule, draghe, tu ti-ai luat permisul la pitesti? statia de autobuz e sfanta. ia opreste tu intr-o statie in timp ce iti dai examenul pentru pc si vezi ce fata face politaiul cand te anunta solemn ca ai picat … HHHHHH

  2. @ Bubu: Bai, marlanul tot marlan. Si ce-i daca nu era traseul deschis? Daca e pus marcajul, de ce sa nu-l respecte? Mai ales ca era parcarea goala? Nu e o scuza. Marlanul tot marlan, cu putza mica… SI tu la fel

  3. 🙂 Nu a fost parcata 2 minute. Cand am ajuns eu era acolo. Mi-am facut cumparaturile la Alcomsib si cand am plecat, tot acolo era. Iar chestia cu traseul pentru autobuze este total irelevant. Erau multe locuri de parcare libere. Punct.

  4. Draga Iulian nu ai dreptate si te-ai marlanit chiar tu, ca sa faci pe justitiarul si stii de ce, pentru ca in ziua in care era parcata masina acolo (2 minute) nu era deschis traseul pentru autobuze. Dupa cum puteti vedea statia este plina de calatori ……………….HA HA HA