Un tânăr de 23 de ani a murit sub privirile prietenei sale, aseară pe Drumul Hoţilor, după ce a fost înjunghiat de doi ţigani din Sălaj, pe care i-a apostrofat că circulă cu căruţa nesemnalizată.

Sibianul, logodnicul fiicei fostului subprefect Cornel Langa, se întorcea de la Ocna Sibiului şi a fost cât pe ce să dea peste caravana de căruţe cu coviltir a unor ţigani nomazi din Sălaj. Enervat că era să producă un accident, sibianul a oprit ca să le atragă atenţia ţiganilor că circulă fără nicio semnalizare, pe timp de noapte şi pe mijlocul drumului. Din nefericire pentru el, faptul că a oprit s-a dovedit un act necugetat, pentru că doi ţigani ofensaţi, dintr-una dintre căruţe au ripostat violent şi l-au atacat cu cuţitele. L-au înjunghiat şi apoi speriaţi şi-au abandonat nevestele, copiii şi căruţa şi au dispărut pe câmp, în noapte. Deşi un echipaj SMURd a sosit imediat la locul tragediei, tânărul nu a supravieţuit, cele trei lovituri de cuţit fiindu-i fatale. Criminalii sunt căutaţi de forţele de ordine pentru a fi reţinuţi.[nggallery id=256]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. ciori imputite,spanzuratii,peste tot ne fac de rusine si il omoara pe om nevinovat.O tzara de cacat in care traim

  2. ar trebui omorati toti.il cunosc pe acest baiat multi il shtiu shi vor razbunare.sa omoram toate ciorile

  3. Ce tzara de cacat suntem daca toleram asa ceva. Sincer, io pe ucigasii astia i-as spanzura in piata mare sa dau exemplu si altor ciori. Bine ca pe Becali l-ati bagat repede la zdup, pupincuristilor din „justitia” de cacat, si criminali de teapa astora circula liber pe „ulitele” patriei. Mi-e scarba de tzara asta de cacat.