clipboard011Turul ciclist al României, ajuns la cea de a 46-a ediţie, a ajuns la Sibiu vineri, la ora 17.30.  Cea de a VI-a etapă.

Liderul derul clasamentului general individual,  grecul Ioannis Tamouridis, a fost ]n fruntea plutonului care a ajuns la Sibiu la ora stabilită.


[kaltura-widget wid=”5fczgnehwg” width=”500″ height=”440″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ align=”center” /]Sâmbătă, cicliştii vor porni în etapa a VII-a pe traseul Sibiu – Cisnădie – Avrig – Bâlea Lac. Tot sâmbătă, la ora 16.00 va avea loc în Piaţa Mare ceremonia de premiere pentru etapa a VI-a. Consiliul Local Sibiu a alocat suma totală de 3000 de lei pentru premiile oferite ocupanţilor primelor trei locuri în cadrul competiţiei. De asemenea, va fi acordat şi premiul pentru cel mai bine clasat ciclist din etapa a VI-a şi premiul pentru cel mai tânăr ciclist. Premiile sunt acordate cu sprijinul Consiliului Local Sibiu prin intermediul Clubului Sportiv Temerarul. Turul Ciclist al României a început pe data de 6 iunie la Constanţa şi se va încheia la Bâlea Lac sâmbătă după amiază.[nggallery id=253]

Ultima oră

Comentariul meu