Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Topul Mârlanilor: Un militar face Clujul de ruşine la Sibiu

La atâta nesimţire rămâi fără cuvinte. Şoferul maşinii cu număr de Cluj, din imaginile de mai jos, s-a dovedit mârlan până în măduva oaselor. Îmbrăcat în haină militară, personajul avea treaba la Poştă, pe strada Mitropoliei şi, cum e greu cu parcarea în zonă, nu şi-a făcut prea multe probleme. A parcat exact pe mijlocul străzii Poştei, blocând atât maşinile instituţiei cât şi pe celelalte parcate legal sau ilegal dar măcar pe margine. Apostrofat de trecători şi de jandarmul de la Banca Naţională, militarul s-a făcut că nu aude.[nggallery id=248]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. ce oameni prosti fratele meu….pe toata stada mitropoliei exista parcari cum drak sa nu gaseasca un loc liber.dar el de sasi oboseasca picioarele?ma rog dar putea totusi sa o parcheze pe trotuar daca tot o parca.ar fi trebit sa ea cel care a facut poza o cheie si sai sgarie otr masina sa vezi cum se zgarea pe ochi:D
    vb lu badea TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPU!

  2. bei,da va puneti voi cu organul,el parcheaza unde vrea,ca e jmecher de cluj.Sa parchezi nene la tacto pe strada unde vrei,toti se chinuie sa parcheze ca oamenii vorba aia,numa cap de guma asta avea treaba vezi doamne,restul nu aveau treaba,au parcat acolo numai asa sa se laude ca au masina.

  3. de ce nu i-ati dezumflat cauciucurile? atunci poate invata ca greseste. asa se crede smecher