dscn2461Deputatul PSD Mircea Silvestru Lup şi-a deschis vineri la Tălmaciu al doilea cabinet de parlamentar, în colegiul din care face parte, după cel de la Cisnădie. Urmează Avrig.

De la inaugurare nu a lipsit deputatul Ioan Cindrea, alături de primarul  Constantin Barbu. Fostul prefect Lup a promis că, de la cabinetul său,  sibienii ” vor pleca cu multe probleme rezolvate. ”  Sibienii care vor să se plângă deputatului Mircea Silvestru Lup la cabinetul din Tălmaciu se pot inscrie în orice zi lucrătoare a săptămânii, vineri urmând să fie primiţi la audienţe între orele 18.30-20.30.
“Am făcut birou parlamentar la Cisnădie, astăzi la Tălmaciu, săptămâna viitoare, la Avrig. Acest birou de la Tălmaciu va sta la dispoziţia oamenilor, a cetăţenilor, pentru că relaţiile mele cu primarii sunt altele, mă duc eu la ei. În acest birou îi aştept pe oameni. Am deschis în această zonă pentru a fi mai aproape de cetăţenii din Turnu Roşu, din Boiţa, din Sadu şi din Tălmaciu – localităţi arondate acestui birou. Voi avea săptămânal audienţe, două ore, în fiecare zi de vineri, de la 18.30 la 20.30. Vineri am audienţe în toate localităţile. Acest birou am vrut să fie un lucru frumos, cochet, vom avea doi oameni care vor prelua problemele oamenilor în permanenţă şi când nu sunt aici. Aici va fi un program zilnic de audienţe, iar cetăţenii vor găsi un om care le va prelua problemele”, a declarat vineri, la inaugurarea cabinetului, deputatul Mircea Silvestru Lup.
La rândul său, preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea a reamintit social-democraţi sunt de cuvânt. “Aşa cum am promis, ne ţinem de cuvânt: în colegiile noastre deschidem în toate oraşele câte un birou parlamentar. Săptămâna viitoare urmează să încheiem acest proces, să avem cabinete parlamentare în toate oraşele din colegiile noastre. Semnalul este simplu: vrem ca cetăţenii să poată venii uşor la cabinetul parlamentar şi noi să venim în mijlocul cetăţenilor pentru a vedea care sunt problemele şi a căuta soluţii. Două sunt scopurile: să rezolvăm problemele unde există lege iar unde nu există lege, să rezolvăm problemele serioase, obiective, general valabile, să ne batem pentru modificarea şi îmbunătăţirea actului legislativ. PSD-ul şi-a ţinut cuvântul şi îşi va onora promisiunile viitoare. Eu le recomand cetăţenilor să vină cu încredere la cabinetul parlamentar”, a spus Ioan Cindrea la Tălmaciu.

Ultima oră

Comentariul meu