sirtetului-webMunicipalitatea a anunţat că de joi traficul pe Siretului va fi deviat parţial timp de două săptămâni. De asemenea pe strada Raţiu se va circula în regim de sens unic dinspre Bulevardul Victoriei.

Municipalitatea sibiană a anunţat că începând de astăzi, 11 iunie, pe strada Siretului va intra în vigoare o deviere a traficului, pentru a permite constructorului să realizeze lucările la reţeaua de canalizare. Devierea va fi valabilă pentru transonul cuprins între blocul cu numărul 10 şi strada Intrarea Siretului, iar circulaţia se va desfăşura prin spatele grădiniţei din zonă şi a fostei centrale termice. Devierea va fi instituită pe o perioadă de aproximativ 2 săptămâni.

Sens unic pe Raţiu

Primarul Klaus Johannis a anunţat joi dimineaţă că pe strada George Coşbuc, pe porţiunea dintre străzile I. Raţiu şi Banatului, va fi instituit regimul de circulaţie în sens unic, din direcţia Banatului – I. Raţiu. „Pe acest tronson vor fi trasate şi 20 de locuri de parcare, iar în dreptul intrării în clădirea Facultăţii de Ştiinţe vor fi marcate 10 locuri de parcare pentru motoscutere” a explicat Klaus Johannis. Totodată, regimul de circulaţie în sens unic va fi instituit şi pe strada I. Raţiu, din direcţia Bulevardul Victoriei, spre strada Dealului, însă numai pe porţiunea dintre G. Coşbuc şi Dealului. Şoferii vor avea astfel un culoar de circulaţie între străzile I. Raţiu – Dealului – Banatului – G. Coşbuc şi vor putea fi amenajate locuri de parcare suplimentare. Pe aceste străzi se creau frecvent blocaje în trafic datorită lăţimii mici şi a maşinilor parcate neregulamentar. Astfel, pe I. Raţiu, pe tronsonul care rămâne cu circulaţie în ambele sensuri cuprins între BulevarduI Victoriei şi G. Coşbuc se vor marca locuri de parcare oblice doar pe partea dreaptă a străzii, pe sensul de intrare dinspre Victoriei. În prezent autovehiculele parchează pe ambele sensuri. Pe toată strada vor fi marcate aproximativ 60 de locuri de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu