Fetele nu s-au dat bătute după ce s-au făcut de râs în faţa a zeci de milioane de oameni cu penibilul recital pe care l-au oferit la „America’s Got Talent” iar acum Gabriela a prins un rol în cunoscutul serial poliţist.

indiggo-2America, ţara tuturor posibilităţilor. Aşa au zis şi gemenele trupei dance Indiggo care, după eşecul de la finala naţională a Eurovision din urmă cu doi ani, au plecat în Statele Unite ale Americii. Au continuat cu muzica, au început şi cursurile de actorie şi au reputat un usturător insucces  la „America’s Got Talent” unde au fost ridiculizate de David Hasselhoff, membru al juriului competiţiei muzicale similare „Megastar”.

Mihaela nu s-a ales deocamdată cu nimic dar Gabriela a fost distribuită în Law & Order „Lege şi Ordine”, serial difuzat în România de Hallmark. „Lege şi ordine” prezinta sistemul de justiţie din punctul de vedere al infractorilor. În razboiul dus de New York împotriva criminalităţii, cei mai periculoşi infractori sunt urmăriţi de detectivii Brigazii Speciale. Gabriela Modorcea are 24 de ani şi va interpreta rolul unei rusoaice. Principalele scene vor fi filmate în compania lui Ice-T şi a lui Christopfer Meloni.

Ştire preluată din Click!.

Ultima oră

Comentariul meu