_igp1299
Vasile Puşlac susţine că e victima unei înscenări
_igp1295
Prietenul femeii, italianul şi fiica ei
_igp1291
Nicoleta Fiţi cu fiica ei la Spital

O sibiancă de 31 de ani îşi acuză un vecin că a vrut să profite de fiica ei de numai 12 ani. Nicoleta Fiţi a ajuns la spital luni seara cu o contuzie la urechea stângă şi spune că a fost lovită de bărbatul care i-a agresat fiica, pentru că a sărit în ajutorul ei. În povestea încurcată apare şi un italian de circa 60 de ani, care este  prietenul femeii.

Potrivit Nicoletei Fiţi, un vecin de pe strada Ogorului, îi terorizează fiica de 12 ani de câte ori bea ceva. Ultimul incident s-ar fi petrecut aseară, când femeia s-a întors acasă de la ştrand şi i-a dat bani fetei să-şi ia o îngheţată. Copila l-ar fi întâlnit pe vecin care a început să tragă de ea. Strigătele ei au fost auzite de un alt vecin care i-a alertat mama. Nicoleta Fiţi spune că s-a dus să-şi scoată fata din mîinile agresorului şi acesta alovito cu pumnul în ureche. Acum este hotărâtă să depună plângere la Poliţie împotriva lui Vasile Puşlac, în vârstă de 39 de ani, din Suceava, care lucrează la Sibiu în construcţii.

Puşlac are însă o altă versiune a poveştii şi spune senin că el nu a atins-o pe femeia, ba mai mult, trăieşte cu ea de doi ani, dar de când aceasta a cunoscut un italian şi s-a mutat la el, are numai probleme. „Ieri a fost la mine cu fata, am jucat cărţi, totul a fost bine. Pot să confirme şi colegii mei. E o înscenare pusă la cale de italian, care nu mă poate vedea şi e gelos ca Nicoleta vine la mine” a  explicat bărbatul.

Mai multe despre această poveste cusută cu aţă albă în filmuleţele de mai jos:

[kaltura-widget wid=”ej6l96725s” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu