Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la sectiunea ADD VIDEO.

Autorii fotografiilor sau filmuleţelor vor primi automat de la Ora de Sibiu un  premiu de consolare, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Topul Mârlanilor: Din ciclul, legea e doar pentru proşti, episodul 2

Un nou exemplu despre cum nu trebuie să urmaţi exemplul oamenilor legii. Cu alte cuvinte, zicala „Fă ce zice popa, nu ce face popa” se aplică şi la Poliţie.

[nggallery id=243]

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Trimiteti pozele cu masina, ca se vad si numerele de inmatriculare la Adm.Parcarilor, la paparazzi aia care acum umbla cu gardienii dupa ei, sa le faca proces-verbal pentru parcare neregulamentara pe trotuar, si sa-l afiseze „la domiciliu” mare, pe usa !! Pe usa de acces in blocul nostru, niste neica-nimeni dintr-astia de la Adm.Parcarilor au afisat „la domiciliu” un proces-verbal a unui vehicul apartinand unei firme cu adresa la 2 strazi de noi 🙂 tot la domiciliu se numeste .. indiferent al cui !!

  2. pe principiul:Am parcat masina intr-e boscheti sa nu ne vada sefu si am mers la cafeneau de langa sa facem planul de prindere a infractorilor care conduc ei fara permis..care este.Traim in romania..ce va mirati atat,daca parca unu din noi asa a doau zi primea poza cu amenda ca a parcat neregulamentar

  3. Miha are perfecta dreptate 🙂 JEGURI SOCIALE …Intoarceri pe trecerea de pietoni trecere pe linia Continua..Convorbiri la telefon fara Hand`s Free ,de centura nu se mai pune problema…neste BESITZI ,copii tineri de 24 25 de ani care reprezinta legea :))..si mergand in spatele masinii de politie… poti vedea greseli care adunate intr`un singur program de lucru al „lor” 15 puncte…. Nimeni nu face nimic… NORMAL e ROMANIA ..

  4. toti prostii ajung politisti..pai stiu ca lui mama i-a cazut o coama de perete pe masina…si un handicapat de politist incerca sa ii puna fiola sa vada daca ii beata…cu ce scop nush.dar culmea era ca masina era parcata iar cand a venit mama la politie ptr asigurare tata conducea

    logica politieneasca

  5. am vazut si eu prin sibiu politisti, la volan, care nu purtau centura sau care vorbeau la telefon. daca ei n-au o anumita atitudine, nu stiu cum au obraz sa ne sanctioneze pe noi. dar, ma rog pentru unii muma, pentru altii ciuma.

  6. niste caschetari nesimtiti……..jeguri sociale…..cu pretentii de oameni ai legii………….e plin de scursuri de gen…….