Inovaţiile Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2009 s-au încheiat, duminică seară, în Piaţa Mare plină de lume, cu spectacolul francezilor de la compania  Malabar, ”Le voyage des Aquareves’,  urmat de un foc de artificii.

FOTO: Sebastian Marcovici

[nggallery id=242]

Un vas tras de oameni pe picioroange şi de saltimbanci a navigat de la Teatrul Radu Stanca până în Piaţa Mare, unde au început acrobaţiile îndelung aplaudate de sibieni.FITS s-a încheiat sec, fără discursurile tradiţionale ale primarului Johannis şi ale directorului festivalului, Constantin Chiriac.

Participanţii şi organizatorii FITS au continuat petrecerea la clubul festivalului din curtea interioară a Teatrului Radu Stanca, unde s-a dansat, s-a cântat şu s-a băut vinul adus de Mircea Dinescu. La petrecere a stat şi ministrul culturii, Paleologu până la 3 dimineaţa.

[kaltura-widget wid=”5wpr00q3h4″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. din pacate anul asta festivalul nu s-a ridicat la un nivel asa de mare fata de anii trecuti.poate e de vina si criza, si vremea rece care a dat peste cap tot programul din primele zile.dar m-a mirat ca nu au venit la inchidere nici chiriac nici johannis.asta e .probabil erau ocupati cu altele