O coliziune între două autoturisme a blocat traficul pe DN1, pe Hula Bradului, între Sibiu şi Braşov. Accidentul s-a soldat cu patru răniţi.
“Şoferiţa uneia dintre maşinile implicate în accident a pierdut controlul autoturismului chiar într-o curbă. Nu ştim deocamdată dacă pe fondul vitezei excesive. Aceasta a fost cauza accidentului”, a declarat subinspector Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. ba din cauza vitezei a pierdut controlul,s-a crezut schumacher si asta a costat viata unei fete de doar 19 care se afla pe bancheta din spate a unei dacii sandero,care circula regulamentar si care a fost lovita frontal de soferita unui audi,pasagera din dacia a fost grav ranita si a fost dusa cu elicopterul la tg mures,iar in data de 13.iun 2009 a decedat ea fiind in moarte cerebrala.Idioata aia i-a luat tineretea la doar 19 ani.Trebuie sa plateasca,ce va fi acum in sufletul parintiilor nici nu vreau sa stiu.Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace

  2. sunt sigur ca nu soferita nu a pierdut controlul din cauza vitezei, ci din cauza ca aceasta “Hula Bradului” este plina de denivelari so gropi, nu ai cum sa conduci regulamentar, trebuie sa fi atent sa nu fi aruncat de pe carosabil din cauza drumului.