csu
CSU Sibiu nu a convins Primăria să îi acorde bani mai mulţi din toamnă.

Primarul Klaus Johannis a anunţat joi că CSU Sibiu va primii bani mai puţini de la buget decât anul trecut.

Dorinţa preşedintelui secţiei de baschet a lui CSU Sibiu, Cristi Bicher, ca echipa universitară să primească din partea administraţiei locale bani mai mulţi de la bugetul Sibiului pentru a face o super echipă din toamnă are şanse mici să se mai împlinească. Promisunea lui Bicher că va schimba denumirea lui CSU dacă primăria va da bani mai mulţi a fost primită cu răceală de primarul Klaus Johannis. „Este o dorinţă frumoasă din partea domnului Bicher. Eu însă nu aş fi aşa de optimist. S-ar putea să scadă contribuţia primăriei pentru echipa de baschet, comparativ cu cea din 2008. Asta nu înseamnă că nu vom mai da bani. Sigur că vom da” a explicat primarul Sibiului. Johannis spune că nu vrea ca primăria să devină finanţator unic al echipei de baschet sau al altei echipe din Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. E criza!!!! Sunt si alte prioritati in afara de echipa de baschet. Ar trebui cautati sponsori, nu asteptat ca primaria sa vina cu banul gros…

  2. Cum putea Bicher sa „promita”ca va schimba numele echipei?Ce e clubul lui?Se pare ca nici primarul si nici cei de la club nu stiu numic despre „intentia”lui! Sau isi face iar incalzirea pentru a reintra in politica si vrea sa mai auda lumea de el?! Hahahaha……Va mai fi presedinte (acum PDL) cand il va mai bate Ariton odata hahahaha…..