maşina este acum în curtea tursib
Maşina este acum în curtea Tursib

Utilajul de ridicat maşini parcate neregulamentar a fost recepţionat la sfârşitul săptămânii trecute de municipalitatea sibiană. La toate intrările în oraş vor fi montate panouri de avertizare pentru şoferii indisciplinaţi.

Utilajul marca DAF a fost livrat pe 29 mai la Sibiu de firma SC EVW Holding SRL, câştigătoarea licitaţiei organizate în data de 13 aprilie. Maşina dispune de un motor de 180CP, cu normă EURO 4, este echipată cu o macara hidraulică ce poate ridica o sarcină maximă de 6,9 tone, fiind manevrabilă pe o rază de 360 de grade. Cabina utilajului dispune de trei locuri, acesta fiind dotat şi cu girofar şi senzor de siguranţă pentru macara. Garanţia pentru utilajul livrat este de 60 de luni iar garanţia oferită pe caroserie este de 12 ani. În continuare Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat se va îngriji de înmatricularea autovehiculului, avizarea ISCIR pentru macara şi instruirea şoferului care va mânui acest utilaj. Procedurile vor fi încheiate în aproximativ 2 săptămâni, urmând ca apoi să poată fi utilizat. Înainte de a începe activitatea de ridicare a autovehiculelor, vor fi instalate la cele patru intrări principale în oraş, dinspre Bucureşti, Sebeş, Mediaş şi Agnita, indicatoare care îi avertizează pe şoferi că autovehiculele parcate neregulamentar vor fi ridicate. Indicatoarele au dimensiunea de 4×2 metri şi au înscrisă şi varianta în limba engleză a textului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De ce nimeni nu scrie si despre teparii lui CARABULEA…marea firma de asigurari la inaltime care tepuieste sute si sute de oameni , nu mai spun de rca ca de asta te ademeneste ca e ieftin romanul cu foamea in glanda accepta , iar la casco e durere, in moldova …la tigani cum spune maria sa crabulea se face o campanie in masa anti carpatica asig.