Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la sectiunea ADD VIDEO.

Autorul fotografiei sau al filmuletului care primeşte cele mai multe voturi într-o lună primeşte un premiu de consolare de la Ora de Sibiu, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

_igp0740_igp0739_igp0742A tunat şi i-a adunat

Intersecţia dintre Cetăţii, Tribunei şi Nicolae Bălcescu este la orele cu trafic intens un stup de mârlani care parchează după cum îi taie capul. Cum bine le spune numele, off-road-urilor le stă bine în afara drumului, chiar şi în centru, adică pe insuliţe sau pe interzis.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Astia sunt rusinea Sibiului asta frumos, curat si civilizat (odata).
    Asemenea elemente nesimtite ar trebui sa fie clientii masinii de ridicat vehicule parcate neregulamentar si ca sa poata reintra in posesia ei ar trebui sa plateasca o amenda cat rata de leasing la o asemenea masina.
    Este inadmisibil ca in acea zona, la ora actuala, cand ai parcare imensa la 50m, cu 0.5 ron/ora, sa fie ZILNIC acea debandada. Si masinile alea nu sunt venite acolo pentru 5 minute, pana la farmacie (oricum parcarea e gratis 10 min), ci sunt ale “patronilor-vai de ei” de dughene de pe centru.
    Vai de voi, saraciilor !!

  2. pai sa vada bei sarcii ca am bemveu si jeep,nu ca voi in dacie….cam asta inseamna cand parcheaza bogatii la farmacia 24