Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la sectiunea ADD VIDEO.

Autorul fotografiei sau al filmuletului care primeşte cele mai multe voturi într-o lună primeşte un premiu de consolare de la Ora de Sibiu, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care l-a întâlnit.

Nu-mi pasă de nimic

img_0505Şoferul maşinii de marfă din imagine are legea lui atunci când trebuie să descarce la un magazin de pe Siretului. El îşi face doar meseria, iar cei care ies din parcare nu au decât să aştepte sa termine de descarcat marfa, că doar ziua e lungă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. tzaran coclit,tre sa stai dupa boi ca asta pana descarca ei pe masa din duba,si blocheaza o strada intreaga,si asa e vai si amar pe acolo p siretului

  2. Ar trebui poza si postat si numarul de inmatriculare. Nu e sufiecient doar masina. Toparlanul tot toparlan ramane….