horoba-in-centruDirectorul general de la Gaz Metan Mediaş crede că Argeşul nu poate scăpa nepedepsit şi trebuie retrogradată. Horoba vrea victorie pentru medieşeni în meciul de sâmbătă cu Farul, de la Constanţa.

Medieşenii s-au opus vehement schimbării orei şi zilei de disputare a meciului de sâmbătă seară de la ora 19.30 de la Constanţa şi până la urmă Liga Porefsionistă de Fotbal a decis că meciul dintre Poli Iaşi şi Gloria Buzău să fie cel care să fie mutat la aceeiaşi oră cu cel de pe malul mării. “Nu puteam accepta ca meciul să fie mutat vineri. Nu se poate să fim anunţaţi cu două zile înainte despre acest lucru, în condiţiile în care avem de străbătut jumătate de ţară şi există un program de antrenamente bine stabilit. Sunt foarte convins că locul 15 ne va păstra în Liga I. Noi trebuie doar să învingem la Constanţa, pentru că este posibil ca TAS să dea câştig de cauză Farul-ului în litigiul cu Poli Iaşi, şi să îşi primească înapoi cele trei puncte. Dacă învingem, vom fi salvaţi” a opinat Horoba. Acesta spune că este mulţumit şi de faptul că partida va fi condusă la centru de un arbitru FIFA, din Bulgaria.

Vor Argeşul în „B”

Medieşenii nu se sfiesc să ceară Federaţiei Române de Fotbal să aplice regulamentul în cazul cazului de corupţie de la Piteşti. Horoba nici nu îşi face griji că Fc Argeş va scăpa basma curată în acest scandal. „La faptele şi dovezile care sunt, nici nu se pune problema ca FC Argeş să rămână în continuare în Liga I. Problema este doar data la care se va lua decizia de a fi retrogradată”, a spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu