AJOFM şi-a schimbat culoarea şi la propriu şi la figurat. Revenit după nouă ani la AJOFM, Gheorghe Suditu, fost deputat de Sibiu, nu a avut timp să se documenteze ce-i cu Bursa de Locuri de Muncă pentru Studenţi, aşa că prima meseria care i-a venit în minte a fost cea de instalator.

_mg_6128
AJOFM s-a inroşit la propriu odată cu revenirea liderului PSD Sibiu în funcţie, după aproape zece ani

Coincidenţă sau nu, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Studenţi care a avut loc vineri dimineaţă la Facultatea de Inginerie, organizatorii purtau tricouri roşii înscripţionate cu alb, la numai trei zile de la revenirea lui Gheorghe Suditu ca director de Agenţie. Altfel, înghesuială mare pe unul dintre holurile de trecere ale Facultăţii de Inginerie vineri dimineaţă, unde se ţinea Bursa. De o parte şi de altă, 25 de agenţi economici îşi prezentau oferta de locuri de muncă pentru studenţi, în total fiind disponibile 263, dar numai 40 pentru studii superioare. În rest, studenţii puteau alege să muncească ca agenţi de pază, bucătari, ospătari, cameristă, curier, vânzătoare, controlor de calitate, etc. Cele mai multe posturi au fost însă în asigurări la Eureko, fostul Interamerican, unde se oferea 50 de joburi de consultant financiar, la Continental, unde se căutau 50 de operatori montare manuală şi automată şi 20 de tehnicieni electronişti şi la Prot Investigo, care avea pentru studenţi 20 de locuri de paznici şi 10 de agenţi de pază.

După directorul AJOFM, se caută instalatorii

O singură meserie lipsea din oferta de locuri de muncă, respectiv cea nominalizată de noul director al AJOFM, Gheorghe Suditu. După ce a infirmat schimbarea culorii AJOFM din albastru în roşu, referitor la personalizarea tricourilor,  susţinut şi de Ovidiu Ogrean, purtătorul de cuvânt al instituţiei, care a spus ca achiziţiile sunt făcute demult, fostul deputat PSD, lider al filialei municipale a partidului a dat câteva lămuriri despre Bursă.

Incă novice în noua funcţie şi vizibil obosit, Gheorghe Suditu a început înşiruirea meseriilor, pentru care sunt disponibile locuri de muncă la Bursă, cu cea de instalator şi când şi-a dat seama că defapt nu prea e în temă, diind doar de trei zile instalat, a îndrumat  presa să se uite la mese şi să consulte mapa. În mapă, nici urmă de vreun job de instalator.

[kaltura-widget wid=”qyjkte1yuo” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră