cisnadie
Cisnădienii nu vor mai petrece la Zilele Oraşului.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a ajuns la o înţelegere cu Primăria Cisnădie, anulându-se toate manifestările ce trebuiau să aibă loc de zilele oraşului în weekend.

Prefectul Constantin Trihenea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Şovăială şi subprefectul Florin Orlăţan, s-au întâlnit joi după amiază cu într-o şedinţă de lucru a membrilor Comiteului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, avută loc la sediul Primăriei Cisnădie şi la care a participat şi primarul oraşului lovit de epidemia de gastroenterocolită,

Johann Krech. În urma discuţiilor s-a decis să fie trimisă o recomandare Consiliului Local prin care de solicită anularea organizării sărbătorii tradiţionale zilele Cisnădiei, ce trebuia să aibă loc la finele acestei săptămâni. „S-a declarat stare de alertă la Cisnădie şi în consecinţă se opresc orice manifestări ce presupune aglomerare de oameni în acelaşi loc. De aici încolo autorităţile locale sunt cele care trebuie să ducă la îndeplinire ceea ce înseamnă stare de alertă” a explicat Dorin Teodorescu, purtător de cuvânt al prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu