soccerball800Cupa Cartierelor la Fotbal, organizată de tinerii democrat-liberali sibieni, a atras peste 250 de participanţi la competiţie.

La evenimetul recent încheiat s-au înscris nu mai puţin de 32 de echipe din toate cartierele oraşului, însumând peste 250 de participanţi. Premiile puse la bătaie au constat în echipamente sportive, mingi şi genţi. Echipa Partidului Democrat-Liberal Sibiu a pierdut, în finală, la loviturile de departajare, în faţa echipei A.C.F. (zona Trei Stejari). Tinerii democrat-liberali au donat premiul obţinut formaţiei de pe locul patru, iar locul III a revenit echipei din cartierul Valea Aurie. Vicepreşedintele PD-L, deputatul Cornel Ştirbeţ, a dat lovitura de începere a Cupei.  „Deşi iniţial locul de desfăşurare al Cupei trebuia să fie Terenul Municipal 2 – cel de antrenament din Parcul Sub Arini – nu am obţinut aprobare din partea Primăriei. Am fost înştiinţaţi, în ultima clipă, de angajaţii municipalităţii că solicitarea noastră a fost respinsă absolut fără niciun motiv. Nu înţelegem de ce angajaţii Primăriei nu încurajează o competiţie sportivă, de vreme ce sportul sibian, în special fotbalul, este inexistent în municipiul Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă al OTPD-L Sibiu. Evenimentul a loc până la urmă pe Baza Sportivă Voinţa din Sibiu.

Echipamente de fotbal pentru câştigători

Premiul întâi a fost compus dintr-un echipament complet de fotbal pentru toţi membri echipei câştigătoare şi o minge, ocupanţii locului secund au fost răsplătiţi cu o geantă sport şi o minge, iar cei de pe locul III au primit un tricou şi o minge.

Ultima oră

Comentariul meu