corin-cindreaPreşedintele executiv al lui Gaz Metan este dorit de PSD la candidatura pentru primăria Mediaşului la viitoarele alegeri locale.

Concluziile trase de preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea după vizita efectuată alături de candidatul alianţei PSD-PC, Sabin Cutaş, la Mediaş, la finele săptămânii trecute sunt că partidul său ar putea fi avantajat de faptul că actualul primar al acestui oraş, Daniel Thellmann este acum reprezentant al PDL. Cindrea a spus miercuri că “la Mediaş am simiţit o schimbare majoră de percepţie în urma discuţiilor cu oamenii de acolo. Trecerea lui Thellmann la PDL îi îndreaptă pe medieşeni în altă direcţie decât PDL. Cred că Mediaşul nu mai este un fief PDL” a spus tranşant Cindrea.

Corin Cindrea viitor candiadat PSD la primăria Mediaş?
Dacă în primă fază a evitat să discute despre posibilitatea ca PSD-ul să pregătească terenul pentru un viitor candidat care să poată să aspire la scaunul deţinut acum de PDL-istul Thellman, până la urmă Ioan Cindrea, a adimis că sunt şanse mari ca Emil Corin Cindrea, actualmente preşedinte executiv la clubul Gaz Metan Mediaş, să fie viitorul candidat din partea PSD. “Este posibil ca dânsul să fie un viitor candidat al PSD pentru primăria Mediaş. Este un om competent, serios şi poate fi o soluţie” a spus Ioan Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu ne-am saturat de Cindrea deputatul mai vrem si un primar tot cu numele asta, fereasca sfantul