scott-2Americanul a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern şi totodată cel mai bun baschetbalist străin din România de către publicaţia on-line eurobasket.com. Matthews face parte şi el din echipa sezonului.

Publicaţia on-line www.eurobaschet.com a finalizat premile ediţiei proaspăt încheiate a campionatului naţional de baschet masculin. Sibienii au motive de mândrie pentru că doi dintre componenţii echipei CSU Sibiu, au câştigat secţiunile cele mai importante. Mai exact americanul Cortney Scott a fost desemnat Player of the Year şi Import Player of the Year. Scott face parte şi din cel mai bun cinci al campionatului, acolo unde I se alătură şi Matthews. Din cinciul perfect al campionatului mai fac parte Dzamic (Elba Timişoara), Drăguşin (Braşov) şi Cepulis de la Asesoft Ploieşti. Antrenorul anului a fost ales Dragan Petricevic de la Timişoara. Puteţi găsi întreg top-ul dând click pe link-ul eurobaschet.com.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. schomers nu ramane din pacate.scott,mathews si jonson ar trebui sa ramana si anu viitor.si brwvn a avut meciuri bune.oricum trebuie o banca lunga sa le luam fatza asehotilor

  2. Se poate incerca ceva – o actiune comuna, in presa, la sediul CSU, scrisori catre sponsori (publicate in Tribuna, Ora de Sibiu etc.), pentru a determina conducerea sa il pastreze pe Schomers la echipa?

    Apoi, sa incercam sa-i pastram pe Scott, Matthews, Brown sau Johnson?
    Toata stima pentru acesti jucatori minunati si pentru acest antrenor!