vulc-csuSibiul a învins în deplasare în meciul patru a finalei mici pe CS Otopeni, cu 77-81, universitari adjudecând astfel medaliile de bronz. Directorul executiv al lui CSU a mărturisit însă că Sibiul suferă şi acum din cauza celor întâmplate în semifinala cu Asesoft.

CSU Sibiu a confirmat calculele hârtiei şi s-a impus până la urmă în finala mică. Sibienii cu Matthews în mare formă, americanul înscriind 36 de puncte, în acest meci. Sibienii au primit medaliile de bronz, dar la toată echipa gândul a zburat inevitabil la semifinala pierdută cu Asesoft. Jucătorii sibieni vor mai sta la echipă până la finele săptămânii, după care vor pleca în vacanţă, urmând ca în iulie o parte să revină la Sibiu. „Nu am decis nimic în privinţa căror jucători ne vom orienta să îi ţinem. Vom mai vedea după ce vom decide şi cine va fi viitorul antrenor” a spus directorul executiv Mircea Vulc.

Mircea Vulc: „Era mai frumos dacă jucam finala mare”

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc era trist şi dezamăgit după meciul de la Otopeni. Oficialul sibian a mărturisit că se bucură pentru performanţa jucătorilor sibieni, dar crede că o finală mare era altceva pentru CSU. „Putea fi şi mai frumos acest sezon pentru noi, dar asta este. Nu vreau să spun mai multe acum. Încă mă doare că nu am ajuns în finală şi ne doare pe toţi ceea ce s-a întâmplat în semifinale cu Ploieştiul” a spus Vulc.

În justiţie cu Ploieştiul

Mircea Vulc spune că nu a renunţat la gândul de a acţiona în instanţă pe ofiţerul de presă al Asesoftului, Ionuţ Georgescu. Vulc va depune plângere în justiţie împotriva acuzelor aduse în timpul disputării semifinalei cu gruparea prahoveană, cum că un oficial al Sibiului ar fi oferit un plic unui arbitru al unuia din meciuri. „Am vorbit deja cu un avocat şi vom acţiona în instanţă. Să aducă probele. Dacă nu atunci să suporte consecinţele” a spus Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Se poate incerca ceva – o actiune comuna, in presa, la sediul CSU, scrisori catre sponsori (publicate in Tribuna, Ora de Sibiu etc.), pentru a determina conducerea sa il pastreze pe Schomers la echipa?