Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la sectiunea ADD VIDEO.

Autorul fotografiei sau al filmuletului care primeşte cele mai multe voturi într-o lună primeşte un premiu de consolare de la Ora de Sibiu, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care la întâlnit.

_igp0329FUK, ce dacă am blocat poarta!

Posesorul autoturismului din imagine e doar unul dintre zecile sau sutele de mârlănaşi care parchează în porţile sibienilor care locuiesc pe Mitropoliei şi le blochează accesul. ce are în plus este numărul care arată cât de mult îi pasă. Probabil că aceştia sunt şi cei care aşteaptă cel mai mult punerea în funcţiune a maşinii de adunat autoturismele contravenienţilor.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si stiti cine detine „caruta” asta? Ditamai directorul Festivalului de Jazz de la Sibiu!
    Acum 3 zile l-am vazut trecand pe rosu fara jena la intersectia cu podul de la Piata Cibin…
    Jmecher cu JM mare…:)