Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la sectiunea ADD VIDEO.

Autorul fotografiei sau al filmuletului care primeşte cele mai multe voturi într-o lună primeşte un premiu de consolare de la Ora de Sibiu, pentru stresul cauzat de mârlanul pe care la întâlnit.

img_03521 Pe contrasens în Piaţa Unirii

Credeaţi că doar în Bucureşti se intră pe contrasens, la semafor? Mârlanul din imagine, era atât de grăbit joi dimineaţă încât a depăşit toată coloana care aştepta cuminte la semafor şi s-a postat pe contrasens, în faţă la Ramada. Numai că nu ştia că verdele va veni mai întâi pentru cei din faţă..aşa că a blocat intersecţia.

Votează şi pune-l în top.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cristina draga mea, sunt total de acord cu tine DAR faptul ca stii strazile sau scurtaturile sau parcarile una alta este total diferit de faptul ca trebuie sa-ti lipseasca aproape orice dram de bun simt sa depasesti coloana asa la semafor, la o ora de varf si sa blochezi intersectia. Sunt total de acord ca in Cluj situatia e mai dificila, am locuit un an si ceva acolo si am folosit suficient de des masina sa ma pot pronunta ca traficul este intradevar o provocare si vezi des persoane care se “abat” mai mult sau mai putin de la reguli, si cu precadere persoane care nu au masina inmatriculata in CJ. Dar cum spuneam una e sa parchezi masina cu rotile pe trotuar, sau mai mult sau mai putin LEGAL in ceea ce priveste legislatia in vigoare ( Sa fim cinstiti cu noi si sa recunoastem ca cel putin odata toti am facut asta, si nu am parcat perfect legal ) si alta e sa depasesti o coloana de masini la semafor pe contrasens, peste un marcaj continuu. De acord ?

  2. cretinilor, uitati`va ca si sibienii fac prostii… repede v`ati luat de clujeanul acela care nu a parcat corect…daca nu e din judet / localitate, e normal sa nu stie pe unde sa mearga sau sa parcheze… sunteti chiar nenorociti. Spre deosebire de voi, noi la Cj nu face poze cu sibienii tampiti care trec pe interzis 😉 pe drumuri numai pentru autobuze, si nu le facem poze cand isi pun avariile cu masini parcate pe trotuar si vin cei de la RADP si le ridica. Va pierdeti timpu, batandu`va joc de altii si chiar nu e cazu. E normal sa fiti smecheri la voi in oras, ca stiti toate drumurile, toate parcarile, tot…dar daca vine cineva din afara, radeti ca si cretinii…

  3. pai de unde sa stie el ce e cu circulatia daca nu a circulat cu masina,nu vezi ca are nr rosii,si-a adus masina de la germanica,i-a dat mama 600 pt carnet si gata,voi fraieriilor stati la coada daca sunteti prosti,acum ca el are carnetul de trei zile s-a mai schimbat legislatia de cand aveti voi carnetul de 5-6 ani.E plin sibiul de astia..nu-i mai suport,toata ziua dau de ei,iti taie calea,nu-ti dau prioritate,asta ,regulile sunt numai pt unii