6
Mesaj predestinat: Criminalul purta un tricou pe care scria “Born to Destroy”

O tânără de 24 de ani a fost ucisă în bătaie de concubinul ei, în satul Ruşi.

Aurel Stoica,  23 de ani, a zdrobit-o efectiv în bătaie cu o bâtă, pe Georgiana Popovici, mai mare cu un an ca el, cu care trăia de mai puţin de două luni. Nimeni nu l-a putut opri pe barbatul cunoscut ca un personaj foarte agresiv în sat. După ce a lăsat-o fără suflare pe tânără, a ieşit pe casa scării şi a chemat o vecină, care a sunat apoi la 112.

Cei doi locuiau în singurul bloc din Ruşi, împreună cu tatăl lui Aurel Stoica. Georgiana Popovici tocmai ieşise de la Centrul Maternal din Sibiu, unde a stat o perioada după ce a născut o fetiţă, dintr-o relaţie anterioară. De crescut a crescut la orfelinat. De partea cealaltă, criminalul nu era la prima relatie. Alte patru tinere au fugit mancand pământul după ce au luat bătaie din cauza geloziei acestuia.

Aurel Stoica este tot rodul unei relaţii de concubinaj nefiind nici măcar înregistrat la Starea Civilă, iar anchetatorii nu l-au găsit în baza de date a SEIP, fiind nevoiţi să îl identifice după foaia de naştere eliberată de Spitalul din Sibiu. A cunoscut-o pe Georgiana Popovici, în vârstă de 24 de ani, în urmă cu mai puţin de două luni.

Tânărul a plecat dimineaţă cu un prieten, pe care il bănuia că ar atenta la iubita lui, la un bar din Ruşi. Au dat pe gât fiecare câte 16 beri şi o sticla de coniac Cavadoro. Cu mintea întunecată, Aurel Stoica l-a luat la bătaie pe amicul de pahar după care s-a dus acasa ca să afle dacă îl înşeală iubita. Îmbrăcat cu un tricou pe care scria “Born to Destroy”, criminalul

a acoperit fetita de 10 luni cu o patura şi a bătut-o sistematic pe Georgiana Popovici, până a lasat-o lată, fără suflare.

Anchetatorii au găsit victima decedată şi pe lângă urmele cruzimii cu care a fost bătută, bănuiesc că criminalul a şi ştrangulat-o.

Ultima oră

Comentariul meu