170520095161Suporterii Sibiului au părăsit sectorul rezervat galeriei, în semn de protest faţă de tratamentul la care CSU a fost supusă de arbitrii la meciul 4 cu Asesoft.

Mai goală ca niciodată, sala Transilvania s-a golit şi mai mult în urmă cu câteva minute când galeria echipei sibiene a preferat să lase gol sectorul alocat. Fanii lui CSU s-au grupat pe marginile sectoarelor A şi B de la tribuna a II-a şi au scandat „Arbitri la puşcărie!” şi „DNA! DNA”, în semn de protest faţă de maniera de arbitraj de care a avut parte echipa lor favorită, acum o săptămână, în meciul patru al semifinalei cu Asesoft. De asemenea prin tribune au fost împărţiţi fluturaşi alb-negru, prin care se anunţă „decesul” revistei CSU Fans, tot în semn de protest. De remarcat că la începutul meciului Matthews a refuzat să se echipeze, din motive nefăcute publice, dar până la urmă americanul a intrat pe teren.

UPDATE: ora 18.45

Sibiul a învins Otopeniul cu 90-86, la capătul unui meci în care jucătorii ambelor echipe nu şi-au dat prea mult interesul să câştige partida. Antrenorul Peter Schomers a avut probleme în a îi motiva pe jucători să evolueze să învingă. Americanul Matthews a refuzat iniţial să intre în teren pe motiv că îl doare spatele, dar până la urmă acesta a evoluat. Şi Kabengele nu a vrut să joace, el de altfel neintrând deloc în teren.

Peter Schomers, antrenor CSU Sibiu:
„Nu prea am ce să declar după un meci ca acesta. E bine că am câştigat. Atâta pot să spun. Mă bucur că Mattews a intrat în teren până la urmă”

[nggallery id=194]

[kaltura-widget wid=”6esvcbevhw” width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Sursa sigura mi-a confirmat faptul ca 2 jucatori de la Csu Sibiu nu si-au aparat sansele corect incepand din meciul 3 impotriva celor de la Ploiesti. SA VA FIE RUSINE NENOROCITILOR !!!

  2. Daca Brice nu a intrat deloc in teren, cum se face ca a marcat 2 puncte? 🙂 A jucat 11 minute conform statisticii de pe site-ul care scrie numai despre baschet…

  3. Asesoft si cu Tocala isi fac liga de la vara…ale – ale – ale ale ale….Asesoft si cu Tocala isi fac liga de la vara….

    Banica de nu era Asesoft se desfinta aleoooo aleoooo

    😀