Automobile Bavaria Group a inaugurat sâmbătă noul sediu al dealerului său Contempo Cars la Sibiu, ce reuneşte servicii de vânzare auto, service şi vânzări de piese şi accesorii.

Situat pe strada Europa Nouă, noul sediu are o suprafaţă totală de peste 6.000 de metri pătraţi, din care aproape 500 sunt dedicaţi showroom-ului, care cuprinde toate modelele din gama BMW. Service-ul este şi el complet utilat pe o suprafaţă de 700 de metru pătraţi, unde pot fi reparate simultan 12 automobile, iar clienţii au la dispoziţie 150 de locuri de parcare.

Servicii vestice pentru clienţii din Sibiu

Noul sediu aduce şi o ofertă specială de service pentru posesorii BMW din Sibiu. Astfel, cei care vor călători cu avionul de pe aeroportul din Sibiu, îlşi vor putea lăsa maşina la service-ul Contempo Cars, pentru revizie şi reperaţii. „Intenţionăm să oferim clienţilor noştri cât mai multe din serviciile care în Occident sunt folosite pentru a creşte gradul de eficienţă şi satisfacţie”, promite directorul general al Contempo Cars, Werner Schmidt. Investiţia pentru noul sediu s-a ridicat la 3 milionae de euro.

Automobile Bavaria va păstra şi vechiul sediu de pe Şoseaua Alba Iulia şi plănuieşte amenajarea unui spaţiu cu showroom şi service pentru motocicletele BMW.

[nggallery id=190]

A fost lansat noul BMW Z4

Cu această ocazie, a fost prezentat în premieră pentru Sibiu şi noul model de BMW Z4, care „combină eleganţa cu o sportivitate supremă”, potrivit reprezentanţilor BMW. Acesta este succesor atât pentru versiunea BMW Z4 Roadster, cât şi pentru cea BMW Z4 Coupe. Preţul pentru noul model începe de la 35.000 de euro, pentru dotarea standard şi creşte în funcţie de îmbunătăţirile solicitate de client.[kaltura-widget wid=”c0v1melgc8″ width=”410″ height=”364″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu