iacobescu1Preşedintele executiv al lui Asesoft Ploieşti îl laudă pe Mircea Vulc şi suporterii lui CSU, dar îl atacă subtil pe preşedintele secţiei de baschet, Cristi Bicher.


Deranjaţi de declaraţiile oferite în exclusivitate pentru oradesibiu.ro, imediat după finalul meciului de la Ploieşti, de miercuri seară, Alexandru Iacobescu, de la Asesoft, a dat un comuncat de presă oficial pe csuasesoft.ro, prin care cere Sibiului să termine cu declaraţiile răutăcioase. Ioacobescu spune că îl respectă pe Mircea Vulc şi pe Peter Schomers, precum şi publicul sibian. Iată întraga declaraţie preluată de pe csuasesoft.ro. „Am sperat ca după meciul 5, care a fost un spectacol sportiv desfăşurat ireproşabil, vom termina cu răutăţile dintre noi. Vreau să spun că numai Dumnezeu ne iartă pe toţi, noi între noi eventual ne mai scuzăm. Aş vrea să adaug că meciul 2 a fost înainte de meciul 4. Nu am vazut nicio declaraţie a cuiva din Sibiu dupa acea partidă. Aş vrea să punem punct acestei dispute fiindcă nu vreau să-mi aduc aminte cu cine am jucat, cu cine am pierdut şi în ce manieră, primul nostru meci din Divizia A, de acum şase ani! Noi am venit în baschet şi am găsit o anumită stare de fapt. Prezenţa noastră a generat multă dorinţă de autodepăşire şi mult spirit de competiţie. Au apărut acum nişte persoane pe care le-am mai văzut de 2-3 ori în ultimii doi ani, şi care îşi permit nişte acţiuni dezastruoase în plan public şi pe teren. Nu îl aprob tot timpul pe domnul Mircea Vulc dar îl respect pentru activitatea lui în baschet. Apreciez efortul lui Peter Schomers ca antrenor şi prestaţia jucătorilor din Sibiu. La fel, apreciez dăruirea publicului sibian. Dar nu găsesc deloc aprecieri vis-a-vis de alte persoane din jurul acestui club.”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pe vremea cand ASEHOTII (denumire preluata) NU EXISTAU sau erau in formare, iar noi jucam cu primul american, Jim,la Ploiesti cu alta echipa si Toci avea cartea de munca la firma lui Cristian Bicher (un om care a aparut de 2,3 ani pe langa baschet in Sibiu – dupa unii) baschetul era condus de un domn Dobrescu si nu se puteau intampla pe terenul de baschet asemenea hotii. Mai nou, de cand Tocala si Ghita patroneaza baschetul (in ordinea in care doriti) Clujul nu se mai prezinta la ultimul meci anul trecut, Sibiul este furat ca-n codru acasa … iar SIBIU inseamna nu doar o echipa, trei mii de oameni prezenti ci un oras, un judet. Acum se poate orice! Asta in vreme ce arbitrii primesc calificative suficient si …. suficient (pentru cei care inteleg).

    In zece ani l-au vazut de doua ori nervos pe Bicher (de fiecare data a avut dreptate) si nu a intrat pe terenul de joc ci doar pe parchet. Domnii arbitrii pot atesta: daca nu era el ii linsau oamenii. El le-a inchis usa la vestiar si faptul ca nimeni nu i-a lovit in vestiar tot lui i se datoreaza. E mult, e putin in zece ani, o sa ne raspunda Iacobescu, dl. presedinte, antrenor, care sta impreuna cu celalalt antrenor tot timpul in picioare in timpul meciului – asta inseamna fault tehnic non-stop pentru Asehoti. Dar acest domn care a protestat la masa, a injurat, a amenintat, a chemat la raport arbitrii in atatea meciuri ca niste catelusi nu poate fi certat de catre federatia prietena.

    Mai mult chiar, am fost la masa cand un fost coleg de-al dvs domnilor de la Ploiesti ne-a relatat cu lux de amanunte cum controlati arbitrii si totul presarat cu poante “tare” hazlii. Stiati si cine castiga in alte meciuri, doar asa de amuzament. Dvs. ofereati, ei luau; simplu, dar incorect. Folositi-va banii pentru jucatori si antrenori, nu pentru arbitrii si federatie.

    SUNT UN FOST JUCATOR DE BASCHET SI ANTRENOR SI STIU CE VORBESC. A FOST HOTIE PE FATA CUM NU S-A MAI VAZUT. INTREBATI ORICE OM DE BASCHET, JUCATOR, ANTRENOR, ARBITRU, FAN, DIN ORICE COLT AL TARII SI O SA VA SPUNA ACELASI LUCRU.

    SA VA FIE RUSINE TUTUROR: ASEHOTILOR, FEDERATIEI, ARBITRILOR!

  2. sa dea domnu sa va bata elba in finala.sunteti mai mult decat penibili.ce ati facut voi nu se poate numi decat furt.sincer mi-e sila de tot ce vad in baschetul asta si in sport in general dar voi le-ati intrecut pe toate.daca erati asa de buni macar sa fii jucat pe teren si va spun eu ca nu mai era nici o problema(Exemplul cel mai bun a fost dupa infrangerea cu pitestiul de acasa cand toata sala a aplaudat echipa din pitesti)asta ca sa nu mai ziceti ca noi nu stim sa apreciem adversarii.ba stim da atunci cand sunt fair-play si cand se joaca numai pe teren nu cu ajutorul arbitrilor.din pacate nu este prima oara cand faceti asa ceva.