horoba2Medieşenii au aflat miercuri că vor avea parte la meciul cu Poli Iaşi de arbitrul care i-a dezavantajat la Târgu Jiu. Directorul general Ioan Horoba s-a răţoit la CCA pentru că Gazul nu a primit arbitrii străini.

Ioan Horoba a luat foc miercuri dimineaţă când pe adresa clubului a sosit o înştiinţare prin care Gaz Metan era informată că nu va avea parte de arbitrii străini pentru meciul de la Iaşi din cauză că timpul pentru a găsi o brigadă străină este prea scurt. „Când am văzut cine ne arbitrează am pus mâna pe telefon şi am avut o discuţie foarte aprinsă cu preşedintele interimar al CCA, Ioan Igna. Normal că i-am reproşat acestuia faptul că, deşi ne-a fost acceptată cererea pentru ca meciurile noastre cu Iaşiul, Bistriţa şi Constanţa să avem delegaţi arbitri străini până la urmă vom fi arbitraţi tot de un român la Iaşi. Explicaţia primită a fost că timpul a fost prea scurt pentru a găsi arbitrii din afara României, dar cei de la CCA ne-au promis că la partidele cu Gloria Bistriţa şi Farul Constanţa vor fi brigăzi străine” a mărturisit Horba.

La gâtul arbitrului Deaconu

Oficialul Mediaşului nu uită că Gazul a fost dezavantajat pe faţă de centralul Alexandru Deaconu, la partida de acum câteva etape cu Pandurii Tg. Jiu. Horoba spune însă că are promisiunea că arbitrii meciului de la Iaşi vor fi avertizaţi să nu facă greşeli şi să arbitreze corect. „Domnul Deaconu a fost la centru şi la partida de la Târgu Jiu şi acolo a închis ochii la jocul dur al gorjenilor şi la tragerile de timp ale copiilor de mingi. Cei de la CCA ne-au promis că brigada delgată va fi avertizată să arbitreze corect, şi că în caz contrar vor fi sancţionaţi, dar asta nu ne prea încălzeşte cu ceva” a conchis Horoba.

Ultima oră

Comentariul meu