csu-sibiu1Sibienii s-au cazat în afara oraşului şi vor să meargă la meci, exact cum a făcut-o Clujul în urmă cu câţiva ani la Sibiu, adică cu 20 de minute înainte de începerea partidei şi direct echipaţi. Oradesibiu.ro vă va ţine la curent cu tot ce se întâmplă înainte şi după meciul de la Ploieşti.

Decizia jucătorilor sibieni de a se prezenta la meciul de miercuri cu Asesoft, are şi un scenariu bine pus la punct. Sibienii, frustraţi pe bună dreptate de faptul că au fost furaţi de arbitiri la meciul patru, vor să meargă la sala unde se joacă partida numărul cinci, cu 20 de minute înainte de începerea partidei şi direct echipaţi, la fel cum a făcut Clujul la Sibiu, în urmă cu câţiva ani. Antrenorul Peter Schomers nu prea împărtăşeşte însă ideea acestora. „Cred că ar fi  cam stupid să facem aşa ceva, dar orice este posibil. Poate ne încălzim în altă parte şi atunci vom putea face asta. Vom vedea. În principiu mergem normal la sală, dacă vom merge” a spus Schomers. Sibienii nu s-au cazat în Ploieşti, tocmai pentru a avea linişte înainte de acest meci. „Suntem undeva în afara oraşului într-o locaţie ferită” a mărturisit Schomers.

Nu au făcut antrenamente

Deşi este greu de crezut baschetbaliştii lui CSU Sibiu nu au făcut nici măcar un singur antrenament înaintea partidei de miercuri de la ora 19.00, lucru confirmat şi de Peter Schomers. „Nu ne-am antrenat deloc pentru că nu ştiam sigur şi nici acum nu ştim dacă vom intra pe teren. Oricum echipa a fost obosită şi trebuiau să se refacă. Pe undeva pauza aceasta pentru jucători este bine venită” a mai spus, pentru oradesibiu.ro, Peter Schomers.

Ultima oră

Comentariul meu