_mg_1022Potrivit site-ului antitepari.ro, săptămana trecută, „Trident Trans Tex” a refuzat la plată peste 200 de bilete la ordin.
Site-ul www.antitepari.ro menţionează că săptămâna trecută (4-8 mai), „Trident Trans Tex” a refuzat la plată 203 Bilete la Ordin, după ce la sfârşitul lunii aprilie aa avut alte 41 de refuzuri la plată.
La sfârşitul săptămânii trecute, societatea figura în evidenţele Centralei Incidenţelor de Plată  (CIP) cu 251 de Bilete la Ordin refuzate la plată, în valoare totală de 3.203.510,22 RON.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cu aproximativ 1 an de zile in urma, Dl.Mateescu C-tin declara intr-unul din interviurile acordate cotidianului CAPITAL urmatoarele:

    – „Nu am facut niciodata afaceri cu profit de doar 10% – 15%. Am avut si perioade in care castigul era 1.000% in actele contabile. Intotdeauna am castigat”

    NU stia ca aceasta declaratie ii va jigni toti clientii !!

    Toti clientii ce-au cumparat din magazinele TRIDENT atatia ani, iti multumesc pentru faptul ca i-ai furat cu adaosurile tale nesimtite.

    A venit timpul sa si pierzi 1000% !

    Adresa web unde poate fi citit acest interviu este:
    http://www.capital.ro/articol/contraatac-rom-nesc-pe-frontul-hipermarketurilor-108275.html

  2. In conceptia lor sibienii trebuie sa taca in fata dezvoltatorilor locali ca dee’ banii trebuie sa ramana in tara.
    Dar tocmai pentru faptul ca suntem romani, si avem pretentia de a fii considerati un popor corect, cinstit si harnic, care isi ajuta semenii, tocmai de aceea nu ar trebuii sa acceptam asemenea comportamente fata de semenii nostrii, (cum nu am acceptat nici comunismul) si asemenea firme, care nu stiu decat sa exploateze la maxim, sa fure si sa minta. Atat oamenii care lucreaza pentru ei cat si pe cei cu care colaboreaza. Toti furnizorii acestei “firme” stiu foarte bine situatia din interior, doar ca sunt oameni de afaceri si cu bun simt, care nu comenteaza aceste aspecte , ci actioneaza pe cai legale.
    Trebuie sa recunosc ca este trist sa vezi asemenea oameni care se bat cu pumnul in piept ca vezi Doamne ei ridica economia locala,ofera locuri de munca pentru oameni, cand de fapt ei nu sunt decat niste ticalosi de cea mai joasa speta. Oameni buni daca aveti putin respect fata de persoana dumneavoastra,daca credeti ca puteti mai mult decat a fi sclavi atunci feriti-va de firma asta.Daca nu puteti gasi un angajator roman care sa stie sa aprecieze munca dumneavoastra la justa ei valoare,atunci angajati-va la dezvoltatorii locali cu capital strain.Macar ei au uitat de mult de scavie,iar salariile lor sunt decente in comparatie cu acest Trident care pur si simplu ne face tara de rusine. Sunt sibian si am intentia sa sprijin produsele sibiene nu un magazin de doi bani bazat pe expolare si umilinta care in schimb nu produce nimic,dar se crede 100% romanesc. Rusineeee.Pentru umilinta la care sunt supusi sibienii angajati la Trident,ar trebui sa incetam sa ne mai facem cumparaturile le ei.Cred ca le-am face un bine….
    la TRIDENT se semneaza contracte „cu clauza de confindentialitate” adica toate prevederile contractului sunt secrete pentru contracte de „asigurare” (jumatate din salariul cuvenit si negociat. Pe aceasta cale ii rog pe cei din presa locala, nationala si chiar internationala alaturi ITM, protectia consumatorului si protectia muncii sa dea o fuga pana la magazinele TRIDENT unde unii oameni nu si-au luat salariile de 3 luni. Unde daca comentezi ceva sau ai obiectii atunci ADIO banii de pe contractul de asigurare + (superoferta) te cheama Mateeasca pe la ea in birou ca sa-ti faca niste “mici” amenintari, iar daca asta nu merge vine Constantin M. peste tine si te ia la bataie.
    am fost angajat la aceasta firma mai bine de 2 ani. 2 ani din viata mea ~ care acum mi se pare foarte scurta si incerc sa o traiesc din plin~, dar in acelasi timp evit orice lucru sau orice persoana care are legatura cu aceasta firma. intradevar Tridentul a creat locuri de munca, dar aceste locuri de munca sunt in permanenta disponibile. Cum va explicati asta ? Cum va explicati faptul ca angajati cu salarii „de top” din personalul tesa au ajuns sa ceara de pomana pe la divesre restaurante din oras deoarece nu au mai primit salariile de 3 luni ???? Cum va explicati faptul ca furnizorii care nu fac altceva decat sa isi ceara banii pe produsele vandute demult in cadrul magazinelor din tara sunt scosi afara din sali precum niste caini de catre insusi Mateescu? Sau ca sunt nevoiti sa „vegheze” in fata portii cate o zii intreaga pentru ca „musiu” cu nevasta-sa sustin nu ar fii acolo?
    cum vi se pare faptul ca tesa munceste de la 9.00 la 22.00 , inclusiv sambata si duminica,sau cei din magazin chiar non-stop uneori iar bani in cont nu au mai avut din luna ianuarie? Sa nu mai vorbin de plata orelor suplimentare, care daca ar intraznii cineva sa o ceara mai mult ca sigur ar sfarsii luat la bataie, la propriu, ca la figurat o incaseaza toti in permanenta.
    Nu afirma nimeni ca ar fii oameni rai (deoarece pe lista lor de prieteni nu se afla nimeni), dar e clar ca nu mai pot controla ceea ce au realizat, si nici pe ei nu se mai pot controla.Au devenit obsedati de faptul ca angajatii ar fura, ceea ce este pana la urma in firea oamenilor, a lucrurilor, oriunde in lume angajatii mai baga sub nas cate un corn cazut pe jos sau cate o bomboana ramasa pe raft. Dar la nivelul care au reusit sa ajunga „musii” nimeni nu mai sta sa vegheze personal asupra camerelor de supraveghere, sau sa intervieveze fiecare femeie de servici inainte de angajare. Comportamentul lor agresiv pleaca de la teama permanenta de a nu fii furati, lipsa de incredere fata de oamenii care le sunt dedicati de ani de zile, nu stiu sa aprecieze aceste aspecte.
    Acesti oameni au reusit,fara voia lor, sa isi faca o gramada de dusmani, de la tinganii din canale, pana la directori nationali sau personalitati de stat, prin comportamentul vulgar pe care nu si-l pot stapanii, manifestandu-se in public, jicnid si lovind in orgoliul celorlalti fara motive intemeiate , negandindu-se la repercursiunile care le pot avea aceste adrese jicnitoare pe care nu au nici o retinere sa le foloseasaca ori de cate ori le „sare tandara”. Ba chiar amenintand cu bataia sau chiar omorul , urmarirea (dati-mi voie sa il citez pe Mateescu : “daca pleci de la mine tu zile bune nu o sa mai ai cat o sa traiesti! O sa te caut sin in gaura de sarpe, am sa te gasesc! Te omor !….”, diversilor angajati care nu mai rezista la persecutiile si jicnirile zilnice si pleaca din aceasta firma „de groaza”.
    Daca doriti sa traiti la propriu aventura din filmele de gen, cu mafioti , amenintari, urmariri, mergeti cateva luni la Trident !!!
    In cazul in care doriti stabilitate si liniste, remuneratie legala, respectarea drepturilor ca angajat si ca om fugiti de Trident cat vedeti cu ochii si nu priviti nici macar o clipa inapoi.
    se evita cu putinta.dupa cum va povesteam,una ti se promite la angajare si alta vezi in realitate.practic,nu prea sint drepturi ale angajatului,gen program de lucru ,atributii bine stabilite,pauze de masa sau de repaus saptaminale, …….conform cu legislatia in vigoare,cit despre limbaj si mod de comportament in aceasta societate predomina subcultura si grobianismul.
    Intradevar nu este nimeni obligat sa munceasca la ei, dar cred ca sunt foarte multi oameni disperati, iar in lipsa de altceva stau si acolo, pana gasesc ceva mai bun. Nu este nimeni obligat sa cumpere de la ei, fiecare este liber sa aleaga ceea ce vrea; dar in final , eu cred, ca nimeni nu e prost, si cunoaste ceea ce este cel mai bun pentru sine.
    Mi se pare ironic cum se autodistruge aceasta firma.Cum au pus pe picioare o afacere cu “oportunismul si norocul” incepatorului cu atat ii lipsesc acuma “inteligenta” cu care ar putea s-o salveze de colapsul total.Inclusiv toate manevrele cu care trateaza chiar si in ultimul moment problemele ce tin de relatia lor cu “factorii” ce i-ar putea sa-i salveze: furnizorii si angajatii.
    Verdictul final este de a dreptul evident: cum ai putea sa respecti pe aproapele tau cand nu te respecti nici pe tine insuti?!
    Macar sa faci un ultim efort ca sa te dai la fund cu DEMNITATE!