img_0394Şoferii de TIR primesc o veste bună de la Campania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Parcarea de la Punct Control Veştem este în curs de amenajare.

Cei de la Campania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au hotărât să amenajeze parcarea pentru TIR-uri de la sensul giratoriul de la Veştem, pe direcţia Sibiu – Vâlcea. Astfel, muncitorii firmei de construcţii Comtram au turnat asfalt pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi.

Reprezentanţii CNADN spun că parcarea nu va fi una de capacitate mare, dar va fi suficientă pentru a veni în sprijinul transportatorilor de marfă. „Ei au tahografe şi trebuie să respecte distanţele şi timpii de odihnă. Şi, la nevoie, parcarea aceasta poate fi folosită. Dacă omul mai merge 200 de metri, până la următoarea parcare, şi este oprit de cei de la ARR, e amendat că n-a respectat legea”, a declarat un oficial CNADN.

Astfel este amenajat şi locul de muncă al controlorilor de trafic de la Drumuri Naţionale, care au aproape zilnic acţiuni de verificare a autovehiculelor. Punctul de control va fi modernizat în acest an, astfel încât să răspundă cerinţelor actuale ale traficului.

Ultima oră

Comentariul meu