bicher1Federaţia Română de Baschet a anunţat numele celor trei arbitrii pentru meciul de miercuri seară. Sibiul e nemulţumit şi crede că e mâna Ploieştiului în spatele desemnării celor 3 „fluieraşi”.

Alegerea tripletei Doru Vinaşi – Marius Ciulin – Mircea Şerban la meciul de miercuri seară dintre Asesoft şi CSU Sibiu a stârnit un nou val de reacţii dure din partea oficialilor echipei din urbea de pe Cibin. Preşedintele secţiei de baschet a clubului sibian crede că CSU este condamnată să piardă prin delegarea acestora. „Este o desemnare MIZERABILĂ! O ţigănie mai mare nu se putea face decât prin delegarea acestor trei arbitrii. Nu dau nicio şansă echipei noastre cu fluieraşii acestia la ultimul meci. Asesoft şi-a luat măsuri de siguranţă şi fac ce vor în baschet” a spus trist Cristi Bicher.

Regretă decizia jucătorilor

Oficialul lui CSU Sibiu a declarat încă odată că este dezamăgit de faptul că jucătorii lui CSU au decis să meargă la meci. Bicher va fi însă şi el prezent în tribune miercuri seară. „Îmi pare incredibil de rău că echipa a plecat la Ploieşti, mai ales acum după ce am aflat cine arbitrează. Trebuia să le dăm o palmă celor de la Asesoft, aşa cum au făcut cei de la Cluj. E decizia jucătorilor, chiar dacă, repet, m-am împotrivit. O să merg să văd şi eu meciul, dar tot mai sper că echipa nu va intra pe teren” a mai declarat Bicher, pentru oradesibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. propuneti 3 nume de arbitrii. vreau sa vad daca ar fi cineva pe placul nostru. exista un asemenea arbitru in romania?

  2. era clar ca , arbitri in tara nu puteau fi gasiti, dar sau lasat condusi de jucatori,ei pleaca noi ramanem cu rusinea,de a fi eliminati de mastercardul lui ghita

  3. Serban e prietenul nostru nu va mai faceti griji in privinta finalistei din seria asta……….el ne-a “ajuta” si in meciurile de la Brasov si Otopeni (sper ca va aduceti aminte)