sebastian ghiţă, patronul asesoft îi aduce acuzaţii grave lui mircea vulc. foto: prahovasport.ro
Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft îi aduce acuzaţii grave lui Mircea Vulc. FOTO: prahovasport.ro

Finanţatorul celor de la Asesoft îl acuză pe Mircea Vulc că a adus agitatori în Sala Transilvania şi aceştia au dat cu sticle de apă în teren, au lovit fetiţa lui Căruţaşu, au bătut mai mulţi oficiali ploieşteni şi au dat cu spray lacrimogen la vestiarului Ploieştiului, pe parcursul meciului de duminică seară.


Clubul CSU Asesoft Ploieşti a postat pe pagina oficială de web, csuasesoft.ro un punct de vedere oficial al lui Sebastian Ghiţă. Oficialul ploieştean aduce acuze grave în special directorului executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc. Ghiţă spune că Vulc a pregătit o regie prin care dus la învrăjbirea celor două cluburi, odinioară prietene.  Clubul ploieştean spune că mai mulţi oficiali ai echipei au fost bătuţi, iar vestiarul jucătorilor a fost atacat cu spray lacrimogen. Iată ce spune Ghiţă pe csuasesoft.ro. „Tot ceea ce s-a întâmplat în faza semifinală, în special partea mai comentata şi mai agitată s-a întamplat din cauza domnului Mircea Vulc. Când spun asta mă refer la regia pe care a pregătit-o minuţios înaintea începerii meciurilor. Dânsul a dirijat din umbră violenţele, aranjamentele, tragerile la sorţi şi toate celelalte lucruri care ne-au făcut să devenim învrăjbiţi. Sibiul are un pubic minunat dar agitatorii lui Mircea Vulc, care au lovit-o pe fetiţa lui Căruţasu, care au aruncat în teren cu sticle cu apă îngheţată, care au bătut oficialii, care au intrat la vestiare şi au dat cu spray lacrimogen la cabine şi în sectorul galeriei noastre, nu au ce căuta într-o sala de baschet. Pot să afirm că toate aceste lucruri au fost pregătite de către Mircea Vulc şi că paza a fost retrasă intenţionat tot de către dansul.

Şi totuşi îl apără pe Vulc

Tot Sebastian Ghiţă spune în acelaşi comunicat oficial de pe www.csuasesoft.ro că arbitrajul a dezavantajat per ansamblu în cele patru partide disputate până acum, în mod egal ambele echipe. „Dacă ne uităm la cele patru meciuri de până acum vom constata ca deciziile pro / contra Sibiu sau Ploieşti au fost egale ca număr şi importanţă. Îmi pare rău că nu i-am auzit declaraţia lui Schomers după meciul al doilea sau dupa jocul decisiv din sferturi cu U Mobitelco, atunci când Stelian Bănică a arbitrat. Îmi pare bine că a observat însă ca 5 atacuri de 24 de secunde au fost oferite de către spectatori ardeleni, care au aruncat cu obiecte în teren. Nu vrem sa ne bagam în problemele dintre conducătorii Sibiului, dar acuzaţiile lui Schomers către Mircea Vulc nu sunt reale. Vulc nu a luat tehnic, Matthews a facut un fault antisportiv, lovindu-l pe Căruţaşu în figură. Sibiul a jucat bine şi păstrează şanse egale cu Asesoft în ceea ce priveşte depăşirea fazei semifinale. Îi aşteptăm pe suporterii ardeleni la Ploieşti, în condiţii de deplina securitate” mai spune Sebastian Ghiţă pe csuasesoft.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. GHITA !!!!!!!!!! ESTI UN MARE PORC ORDINAR IN FRUNTE CU TOCALA SI CHELEA P**II DE BURLACU ! SCUZE ERA SA UIT DE IACOBESCU SI DE UN TIGAN MARE DIN PLOIESTI CARE ACUM UN AN DE ZILE STATEA LA NOI IN BAR SI ISI FRECA MAINILE DE BUCURIE CAND AU CASTIGAT SI NE INJURA PE NOI SUPORTERII SIBIULUI. PRIETENE DACA LA MECIUL ASTA TE VEDEAM IN BAR ITI DADEAM LA BIBILICA SA ITI SCOT IMPRESILE DIN TINE ! APROPO TOT ASA MARE SI URAT ESTI ? CINE DOAMNE IARTAMA SE VA CULCA SI CU TINE CA ESTI MAI URAT CA GORILA DE LA ZOO!

  2. La un astfel de arbitraj cum sa nu devina galeria agitata? Mai si minte de rupe asta si in plus mi-ar fi rusine cu astfel de galerie plina de tigani. E vai de voi, numai ca in Romania asa merge in ziua de azi daca ai bani ai orice. Si daca nu ma insel e si galerie platita.

  3. Ba traznitear in cadura aia crezi ca se putea tine o sticla cu H2O inghetata fmm de inapt ordinar ce esti tu. Toata lumea a avut pahare de plastic care daca ar fi aruncate ar zbura mult mai rau ca un avion facut din hartie photoglos.
    Si unde este fetita de care tot vorbesti ca a fost batuta?!?! sa ne-o areti si noua INCULTULE. MARS!

  4. asta n-a fost la meciu de ieri cred ca a visat meciu de care povesteste auzi ca oficiali batuti=))))))impusca-te hotzule

  5. Ghita, degeaba ai milioane de euro/dolari, prin declaratiile mincinoase pe care le dai dovedesti ca asocierea cu mafiotii fotbalului te onoreaza

  6. ce apa inghetata??? ce oficiali batuti??? au iesit bine-merci printre sustinatorii sibiului aflati in spatele salii si nimeni nu s-a atins de niciunul de-al lor!!! Ghita a stat intre sibieni mai bine de 15 minute si a vorbit cu ei si nu a patit nimic!!! Mai mult, cand cineva i-a spus ca este „Gigi Becali in baschet”, Ghita l-a injurat de mama pe acest sibian. Sa-i fie rusine lui Ghita daca face astfel de afirmatii!!!

  7. La Sibiu nu au existat niciodata agitatori. Agitatia asta vine din atasamentul si dragostea pentru CSU. Dar pentru unii e greu sa inteleaga asa ceva…

  8. ordinarii prin aceste mijloace au reusit ei sa castige in timp(dezbina si cucereste)