johnsonBrandon Johnson şi Earl Brown au împărtăşit impresiile după meciul de duminică cu Asesoft. Cei doi au declarat pentru numaibaschet.ro, că se simt furaţi.

Iată declaraţiile celor doi.

Brandon Johnson:

„E incredibil ce s-a întâmplat în acest meci, nu mă aşteptam la aşa ceva. Primul sfert a fost cât de cât decent arbitrajul dar în momentul în care Burlacu m-a tras de tricou şi nu s-a fluierat nimic mi-a fost că e ceva necura la mijloc. A doua oară când Burlacu a făcut asta am ştiut clar că meciul e aranjat. A fost bătaie de joc şi mă gândesc serios să nu mă mai întorc în acest campionat murdar. Asta e liga nimănui, poţi să-ţi dai sufletul pe teren, că nu interesează pe nimeni. În România câştigă cine plăteşte. Sunt plin de zgârieturi şi vânătăi, Krauser mi-a dat un cot în ochi şi nu s-a fluierat nimic. Cu asemenea bareme de arbitraj, înţeleg de ce arbitrii fură.”

Earl Brown:

„E incredibil cum şi-au bătut arbitrii joc de noi, am fost furaţi pe faţă, ăsta nu se poate numi meci. Cel mai rău îmi pare de Matthews, la fiecare atac era pe jos şi nu prea se fluiera. Mă mir că nu s-a enervat şi şi-a pătrat calmul, a fost profesionist. Au mai fost probleme cu arbitrii şi în alte meciuri dar chiar în halul ăsta nu am mai văzut.”

Ultima oră

Comentariul meu